Hans Teeuwen - Dilemma... Roept u maar!

Abonneer je nu op het kanaal van Hans Teeuwen en blijf op de hoogte van alle nieuwe uploads!

Volg Hans Teeuwen:
Facebook: hansteeuwen/
Instagram: therealhans...
Spotify: spoti.fi/36uQWLL

www.hansteeuwenworld.nl/
hansteeuwen.nl/

Reacties 

 1. Onno

  Onno

  8 uur geleden

  Ik betaal heel graag voor een kaartje voor je buiten optreden. Als Zandvoort goed gaat...

 2. Rob Schuurmans

  Rob Schuurmans

  17 uur geleden

  Het voelt ook niet goed om 1,5 jaar in angst te zitten om geïnfecteerd te raken. En inderdaad een QR code is stom. Beter was verplichte vaccinatie, waren we gelijk van dat gedoe met die code en het risico op mutatie af waardoor we weer van voren af aan kunnen beginnen. ‘t is maar net welke invalshoek je neemt.

 3. Rachel Ten kate

  Rachel Ten kate

  Dag geleden

  🙏☹️

 4. Gijs Tennekes

  Gijs Tennekes

  Dag geleden

  Maakt niet uit Hans. Vul je zakken

 5. Laurine Peeters

  Laurine Peeters

  Dag geleden

  Ausweiss bitte

 6. Christiaan Schut

  Christiaan Schut

  Dag geleden

  Als het niet goed voelt Hans dan is het niet goed voor jou net zoals mij met die 2e Phizer...heb toch gedaan voor moraal van mij en anderen... 'Het is voor velen goed maar voor anderen niet' en individueel? Dat heet wetenschap het weten van....welke schap? De geldschap,gezondheidschap!!! Wetenschappelijk Feitelijke Gezondheidszorg...! Hebben we die...Nee rot op met die schappen het is alleen maar happen!

 7. davidosolo

  davidosolo

  2 dagen geleden

  Ik wil ook heel graag maar doe er onder deze voorwaarden ook niet aan mee Hans. Blijf je zelfrespect en waardigheid beschermen. Gevaccineerden verspreiden het virus net zo erg, of volgens recent wetenschappelijk onderzoek, zelfs erger, dus waarom zouden niet gevaccineerden zich moeten laten testen? De volledige onbetrouwbaarheid van PCR-testen voor het doen van diagnose buiten beschouwing latende: het klopt allemaal voor geen 1,5 meter. Geweldig dat jij als pro-vaccer je medemens niet uit het oog verliest!

 8. Flemish Lion

  Flemish Lion

  2 dagen geleden

  Het coronapaspoort is een belachelijk gedoe ook en heeft geen enkel nut. Het zorgt voor segregatie in de maatschappij en doet me denken aan mensen met een gele ster in Duitsland 1930-40+. En ik ben gevaccineerd maar zo voelt het voor mij.

 9. bocoy noiu

  bocoy noiu

  2 dagen geleden

  Goede vraag Hans. Stel jezelf de vraag: Wil ik een schakel zijn in deze gedwongen gezondheid? Dan ben je er vast snel uit.

 10. Sandra V

  Sandra V

  2 dagen geleden

  Hoe komt t dat hij staat aangekondigt in afas theater als hij niet meewerkt ????? Is dit een vergissing🤯

 11. Droedel

  Droedel

  2 dagen geleden

  Held!

 12. a s

  a s

  2 dagen geleden

  Bedankt Hans, je hebt ook helemaal gelijk. Vaccin is veilig maar deze QR samenleving gaat meerdere stappen te ver.

  • bocoy noiu

   bocoy noiu

   2 dagen geleden

   je, dan zolang gratis voor IEDEREEN ❤️

 13. Roman Bos

  Roman Bos

  3 dagen geleden

  goed zo hans top

 14. Jeroen Koffeman

  Jeroen Koffeman

  3 dagen geleden

  Volgens mij zijn de uitgangspunten van het bewijs gewoon volksgezondheid en terug naar een werkende samenleving, ik zie het probleem niet zo.

 15. Simone Schmutzler

  Simone Schmutzler

  3 dagen geleden

  Precies, wat jij zegt, dat gevaccineerden in principe veilig zouden moeten zijn voor zichzelf, klopt! En dat heel nare gevoel heb ik eveneens over die QR code.

 16. Jan van Gestel

  Jan van Gestel

  3 dagen geleden

  Nou Hans, je zal wel heel bij zijn met al deze steunbetuigingen van je volgelingen. Jammer dat nou net jij in de val van religie bent gevallen. Jouw religie: de vrijheid. Daarmee ben je blind geworden voor goede argumenten die jij ook al vaak gehoord hebt maar simpel naast je neerlegt. Nee, gevaccineerden zijn nog steeds kwetsbaar (wat niet betekent dat vaccineren niet helpt, zucht),niet gevaccineerden leggen een zware druk op de zorg ( die je niet zomaar kan opschalen, zucht) en je mag ook een test bewijs overhandigen. Dus wat is ons de vrijheid waard, dat is de vraag. Inderdaad, vrijheid zou ons heel wat moeten waard zijn, mee eens. Maar maak het je zelf niet makkelijk met nep argumenten.

 17. Chantal

  Chantal

  3 dagen geleden

  Als iedereen dat fascistische vaccinatiepaspoort weigert zijn we er zo van af.

 18. Concept

  Concept

  3 dagen geleden

  Hij heeft gelijk. Niet vaccineren is eigen risico. Krijg je toch corona en moet je opgenomen worden? Helaas, geen plek in ziekenhuis voor jou.

 19. Leonie Sarigul

  Leonie Sarigul

  4 dagen geleden

  En Hans ik zie net iets voorbij komen over het circus theater ...Deze doet wel mee aan het Corona toegangsbewijs. En hier treed je wel op ??? 🧐Hoor het graag van je .. want dit zou me toch wel erg tegenvallen 😕

 20. Rock girl

  Rock girl

  4 dagen geleden

  Geen apartheid voor mij, iedereen moet welkom zijn

 21. M Veebee

  M Veebee

  4 dagen geleden

  Beste Hans, kijk naar The Pyramide and the Pool van Martha Beck. Misschien vind je daar een antwoord op je vragen…..

 22. Baba Jaga

  Baba Jaga

  4 dagen geleden

  Hans ik moet al betalen en dan ook nog qr code , kom op kerel

 23. Ptao Tom

  Ptao Tom

  4 dagen geleden

  Niet aan meewerken Hans, dit is een stap in de hele tweedeling en het tegen elkaar opzetten van mensen

 24. Tim Van Caelenberge

  Tim Van Caelenberge

  4 dagen geleden

  In België is er (nog) geen vaccinatiepaspoort dus welkom zouk zeggen! Zienekeerier!

  • Rock girl

   Rock girl

   4 dagen geleden

   later wel. Já ... Rel, del, del, ik heb ...

 25. krasbestendig

  krasbestendig

  4 dagen geleden

  Het is wel duidelijk welke bubbel van de samenleving zich hier begeeft. Neem die realisatie mee in de overweging om een show te doen. Echter, ik denk dat dit proef rondes zijn om te kijken hoe effectief de vaccinaties zijn om het dagelijks leven weer op te kunnen pakken.

 26. Jaccques Huge

  Jaccques Huge

  4 dagen geleden

  Open lucht theater Hans.... Buiten in het park, of op de straat.... Geen entree kaartje. Donatie boxen hier en daar. Mensen zoals jij hebben kans om iets te doen. Geld genoeg zeg je, dan zolang gratis voor IEDEREEN ❤️

  • Ptao Tom

   Ptao Tom

   4 dagen geleden

   beland en kijk eens verder dan je eigen neus lang is. Wij leven in niet in een dictatuur maar in een kapitalistisch land, waar de regering bereid is om mensenlevens op te

 27. S D

  S D

  5 dagen geleden

  Hans jij zoekt alleen maar wat redenen om niet op te treden. Een beetje pastoor aan het worden.... ik heb al lang dit vaccin en wacht op je optreden. Wat een gedoe !

 28. Guido Rollard

  Guido Rollard

  5 dagen geleden

  Hans jij weet best dat dit een hele grote flauwekul is, dat het helemaal niks met dat zogenaamde corona te maken heeft. Het gaat namelijk om wat er achter steekt. Dat is die duivelse prik, 1,2,3.. en nog meer. Daarbij de rest van het script dat geschreven is. Wij worden hier met groots schandaal en misdaad tegen het volk door eltitair gezelschap in een bepaalde hoek gedreven. we hebben gewoon de griep seizoenen overal, en daar heeft men nu misbruik van gemaakt. Er is niks bijzonder ernstigs, er is geen pandemie, het werd er van gemaakt! het is een leugen! Maak je show, zoals vanouds, heerlijk ouwehoeren dat willen we. En met z'n brabants accent snapte?

 29. Erik Houben

  Erik Houben

  5 dagen geleden

  Helemaal eens Hans, iedereen moet dat lekker zelf weten! Een situatie waarbij mensen zonder QR-code of met een gele ster op hun jas bepaalde vrijheden worden onthouden, moet worden voorkomen! Ook die groep moet naar het theater of het café kunnen gaan.

 30. aswer huio

  aswer huio

  5 dagen geleden

  waardeer! Doe niet mee! Al is het maar voor je eigen gevoel!

 31. Valentina Van den Bulck

  Valentina Van den Bulck

  6 dagen geleden

  Ook vaccineren is niet de manier om eruit te komen, zo geraken we er alleen maar dieper in. Die QR is een gevolg van de vaccinatiebereidheid. Mooi dat je die QR de vuilbak in praat, maar dat is maar het topje van de ijsberg. We hadden reeds lang geleden voor onze vrijheid moeten opkomen.

 32. joost vandergun

  joost vandergun

  6 dagen geleden

  Ten eerste is testen voor toegang nog steeds gratis, ongevaccineerden hebben dus geen extra kosten alleen extra moeite. Voor mij is het vrij simpel de kans dat je dood gaat of ziek word als je in de buurt van een gevaccineerd iemand bent is veel kleiner, iemand die gevaccineerd is heeft in ieder geval meer dan 90% kans het virus niet op te lopen en jij heb daarmee dus ook 90% minder kans het virus te krijgen. Als je minder kans hebt het virus te krijgen heb je ook minder kans om dood te gaan of ziek te worden. Een factor 10 minder kans om dood te gaan dus of ziek te worden, vind ik best veel. Hierbij laat ik nog buiten beschouwing dat uit voorlopig onderzoek blijkt dat mensen korter virus deeltjes bij zich lijken te dragen en dat de deeltjes minder besmettelijk lijken, de kans factor kan in praktijk dus nog hoger zijn. De kans dat je dood gaat door corona als je gevaccineerd bent is klein zo'n 0.01%, maar dus nog wel aanwezig. Of deze 90% kans vermindering opweegt tegen de moeite om even te laten testen (wat een nog grotere kans vermindering met zich mee brengt) zal voor iedereen anders zijn.

 33. Blue Monday

  Blue Monday

  6 dagen geleden

  Koefnoen - Ab Osterhaus leugens nlid.info/cloud/e6WBq2mqo4d6p9c/video.html

  • aswer huio

   aswer huio

   5 dagen geleden

   Gewoon het hele optreden lang iedere bezoeker individueel fileren omdat ze als een schaap met hun QR code zijn op komen dagen.

 34. Blue Monday

  Blue Monday

  6 dagen geleden

  DOCU: Ab Osterhaus gaf "Cursus Pandemie Marketing" met Marc van Ranst! nlid.info/cloud/g36MhJybabOfxrk/video.html

 35. A or Ta

  A or Ta

  6 dagen geleden

  M'n laatste vier tickets waren op 'naam'... -tegenwoordig wilt iedereen alles van je weten. -Kheb niks te verbergen, kom maar op met die QR-code. -

  • A or Ta

   A or Ta

   6 dagen geleden

   Mensen nemen 'in-entingen' tegen Malaria/Polio/tetanus jaarlijks als ze op vakantie gaan...! -ik zou zeggen, google die vaccins eens... 🙈 Zwappies.

 36. bowen voowy

  bowen voowy

  6 dagen geleden

  Hans, het is pure discriminatie, dus dat het niet goed voelt is omdat het niet “goed” is. Het is grondwettelijk verboden.

 37. Mark Mark

  Mark Mark

  6 dagen geleden

  CARNAVALSLIED. Rel, del, del, ik heb een snó ttebel. Warm, warm, warm, ik wil injecties in mn arm. Rel, del, del, ik heb een snó tte bel. En wat er in die spuit zit? Dat zien we later wel. Já ... Rel, del, del, ik heb ...

 38. Hazine Thaalbi

  Hazine Thaalbi

  6 dagen geleden

  Burgerlijke ongehoorzaamheid Hans! Volg je gevoel.... In deze tijden negeren wij onze 'inner voice' al vaak genoeg. Laat het zakken vullen maar over aan Big Pharma en hun kornuiten. Ze hebben hun never ending cashcow gevonden. Help ze niet deze te melken....

 39. Darketernal_666

  Darketernal_666

  6 dagen geleden

  Ach Man, Hans hou toch op, die corona maatregelen gaan met de tijd allemaal de deur uit, maak je toch niet zo druk. Kijk, waar het om gaat is dat je flexibel en creatief met de situatie om moet gaan, want je laat je nu als jezus vastspijkeren aan het kruis door corona. Er is een keer tegen mij gezegd door een baas met een groot bedrijf, crisis situaties zijn juist goed want dan kun je je als bedrijf successvol worden door jezelf te onderscheiden van anderen, kijk nooit naar datgene wat je niet meer kan doen, maar ga eens kijken naar de mogelijkheden die je nog wel hebt. Je kunt bijvoorbeeld nog steeds leuke youtube videos maken, ga bijvoorbeeld eens een computer spel streamen en maak er opmerkingen over. Doe iets unieks op youtube. Doe een kunst project, er is nog zat te doen, en je bent creatief genoeg om alternatieven te verzinnen, dat weet ik zeker.

  • Darketernal_666

   Darketernal_666

   6 dagen geleden

   @bowen voowy Ik begrijp die hele complot theorie gedoe niet hoor. Mijn moeder was ook helemaal anti-vax en weet ik wat allemaal nog niet meer, en toen kreeg ze corona en waren de rapen gaar. En toen zei ik: Lekker hoor, je had je gewoon moeten laten vaccineren, dan had je nu die ellende niet. Maar mijn moeder vond het allemaal niet zo nodig, Corona was onzin en wat nog niet meer. Ik vroeg aan haar, je hebt zeker op Baudet gestemd, en toen zei ze ja. En toen wist ik al genoeg. En het is geen dwang, je krijgt een uitnodiging, je hoeft niet heen te gaan als je niet wilt. En ik vind die corona pas niet raar, omdat men niet wilt dat je andere mensen gaat besmetten, als de regering niks deed dan krijg je weer andere beschuldigingen "de overheid laat ons doodgaan" wordt het dan, met andere woorden ze kunnen het nooit goed doen.

  • bowen voowy

   bowen voowy

   6 dagen geleden

   kan ook dodelijk zijn. Ikzelf denk dat er iets sinisters achter de hele vaccinatie dwang zit. De hele wereld moet zo snel mogelijk die spuit krijgen. Ook kinderen en nu vanaf 2 ja

 40. Bert Willemsen

  Bert Willemsen

  7 dagen geleden

  QR code lik me reet

 41. sheeppusher

  sheeppusher

  7 dagen geleden

  Hier trek je alleen maar van die anti-vaccinatie mensen mee aan. Feit is dat als je gevaccineerd bent is de kans veel kleiner dat je het virus verspreid. Haat van die zwart wit denkers die zeggen: "Oh maar als je gevaccineerd bent verspreid je het ook." Dit is hoe je klinkt: "Oh als je van de een raam van de begaande grond springt is het hetzelfde als je van de eerste verdieping springt." Dat noem je een logische misvatting, een valse analogie(zit het internet vol mee). Maar denk eerst maar eens na over hoe wij hier zijn beland en kijk eens verder dan je eigen neus lang is. Wij leven in niet in een dictatuur maar in een kapitalistisch land, waar de regering bereid is om mensenlevens op te offeren omwille van de economie. En ik durf te wedden dat meeste anti-vaccinatie mensen rechtse mensen zijn, dus het is eigenlijk jullie eigen schuld dat dit zo lang doorgaat. Je moet jezelf niet in een kuil graven en dan klagen dat je vast zit. Bye~

 42. Abre los ojos

  Abre los ojos

  7 dagen geleden

  Zij geloven dat een vaccin werkt maar alleen als iedereen gevaccineerd is. Waarbij zij vergeten dat wanneer zij gevaccineerd zijn, nog steeds besmet kunnen raken en ziek kunnen worden van iemand, ongeacht of die wel of niet is gevaccineerd. Maar het wordt nog mooier. met de aankomende tekorten in de schappen. (als je goed oplet merk je het al, lege vakken of hogere prijzen), gaan wij op rantsoen. En toevallig hebben we dan een QR code. Je mag eten als je een vinkje hebt. Openbaring 13:16-18. Een container kost nu 20.000 dollar om hem te verschepen van China naar de US. Dat is de Great Reset. Brought to you by World Economic Forum, this comming christmas! Tadaaaa

 43. Roger Prud Homme

  Roger Prud Homme

  7 dagen geleden

  Als je ballen en een ruggengraat hebt, niet door een roze bril kijkt dan is een vacci-Nazi " paspoort" de nieuwe David ster pure landverraad en ook nog eens discriminatie en dit mag niet volgens de wet dus waarom kan dit dan juist ww3 ,Strijd voor u kinderen en kleinkinderen ,dat de nuchtere Nederland weer terug mag komen want de meesten zijn nu stom dronken en ladder zat!

 44. Raf Cruyff

  Raf Cruyff

  7 dagen geleden

  Niks mis met testen voor toegang lijkt mij, zolang het gratis is.

 45. henk8791

  henk8791

  7 dagen geleden

  De Here Jezus komt binnenkort terug naar de aarde om gerechtigheid te brengen. Bereid je voor op Zijn komst.

 46. Bob van den Bosch

  Bob van den Bosch

  7 dagen geleden

  Nee het voelt al anderhalfjaar niet goed. Tegenstrijdige opinies de wetenschappers weten het ook niet. Vanaf het begin. Het ging om de zorg te weinig personeel. In de thuiszorg in verpleeghuizen. De zorg is niet bestand als er noodsituaties komen Grote branden rampen en virussen en de grijze golf en de grote salarissen aan de top. Daarom worden wij gegijzeld in ons leven. Het is schandalige leugen.

 47. AweSomo84

  AweSomo84

  7 dagen geleden

  Dag vrijheid!!! Dit is de eerste stap! Laten we iedereen dwingen om zich te laten testen om de twee dagen en om een experimentele gentherapie te nemen waar we absoluut niet weten wat het op de Lange termijn doet en laten we wel even normaal doen 99,8 overlevingskans .........

 48. Trazyn

  Trazyn

  7 dagen geleden

  Gewoon het hele optreden lang iedere bezoeker individueel fileren omdat ze als een schaap met hun QR code zijn op komen dagen.

 49. Donald Tromp

  Donald Tromp

  7 dagen geleden

  Beste Hans, Heel veel medeburgers vinden de corona pas een goed idee. Het werkelijke probleem zijn niet die paar regeringsleiders die hun zin doordrijven maar onbenullige burgers die zich laten drogeren door de media.

 50. Elke van opstal

  Elke van opstal

  7 dagen geleden

  Simpelste oplossing zou ik voorstellen: maak toegangstickets voor je shows waarop "persoonlijke" qr-codes geprint staan (die nep zijn uiteraard), eventueel met een plak-tattoo, en dan scan je die aan de ingang. Heeft iemand gezegd dat dat niet mag? Doe zoals die ene Franse boer die in zijn paardenweide van de autoriteiten geen stal "mocht" zetten; hij bouwde reuzegrote tuinmeubelen die "als kunstobject" wel mochten en de paarden overdekking en schaduw gaven... Simpel, opgelost. Er bestaat voor alles een creatieve uitweg, en al zeker voor onzin... Dus je kan vast zelf nog wat beters bedenken dan mijn idee. Stiekem een show geven op een naaktstrand ofzo ipv theaterzaal?

 51. Soinas Doyi

  Soinas Doyi

  7 dagen geleden

  Geen apartheid voor mij, iedereen moet welkom zijn

 52. Ioio Ia

  Ioio Ia

  7 dagen geleden

  Ga lekker optrden joh. Over twee jaar lach je om wat vandaag gebeurt. Dan hoef je alleen nog aan te tonen dat je niet rookt, geen drugs gebruit, gezond eet. Je bmi de juiste kant op wijst. Uit je stappenteller blijkt dat je voldoende beweegt en je geslaagd bent voor je jaarlijkse apk bij je huisarts… En oh ja. Uit je bewijs van goed gedrag blijkt dat je met je rijgedrag geen ridico bent geweest voor de samenleving. Stel je voor. We kunnen niet iedereen zomaar toestaan de zorg te belasten. En o ja. Neem nog een hapje Tatalucht. Lekker!

 53. Henk deKater

  Henk deKater

  7 dagen geleden

  Tijdens de opkomst van nazi Duitsland is hetzelfde gebeurd. Joden mochten steeds minder. BV niet meer naar parken, bioscopen, theaters. Als men toen had gezegd, hier gaan we als volk niet in mee, wie weet hoe het anders was gelopen. Maar ze zijn er in mee gegaan en kijk wat het ze gebracht heeft. De geschiedenis herhaald zich, ik kan ondertussen mijn gele ster vast uit de kast halen. @hans Teeuwen, jij zegt (denkt) dat vaccinatie de manier uit de ellende is. Maar kijk eens wat rond bij de alternatieve media. En dan bedoel ik niet platte aarde gedoe maar serieuze wetenschappers, artsen, virologen die gevaren zien in de hele vaccinaties en door naar buiten te treden verketterd zijn en hun hele leven naar de klote zien gaan. Dat zijn de helden. Maar je moet toch zelf ook toegeven als je eens objectief kijkt naar de cijfers, het is een vervelend griepvirus, 0,15% IFR. Jij en ik (ik heb Corona gehad) gaan er NIET aan dood als we verder geen onderliggend lijden hebben. Die kans is astronomisch klein. Van een keukentrapje vallen kan ook dodelijk zijn. Ikzelf denk dat er iets sinisters achter de hele vaccinatie dwang zit. De hele wereld moet zo snel mogelijk die spuit krijgen. Ook kinderen en nu vanaf 2 jaar al. En kijk eens naar die 'weldoener' Bill G. Die de leer van Eugenics aanhangt net als zijn vader en meerdere elite. Hun wens is dus een aarde waar er maar 500 miljoen mensen rondlopen. En daar neem jij een spuit van die je leven moet redden....

  • Soinas Doyi

   Soinas Doyi

   7 dagen geleden

   "Je kunt iets doorgeven" impliceert onzekerheid. En dat klopt, het is niet een binair iets. De kans dat er onderlinge besmetting is tussen gevaccineerden is namelijk veel, veel

 54. ger brown

  ger brown

  7 dagen geleden

  Het gaat al lqng niet meer om geld, maar het komt telkens weer terug, zakken vullen. Wat echt qualiteit zou hebben, is dat we nooit meer iets van je mogen vernemen. Stoppen aan de top, die top wat je nooit meer zal overstijgen

 55. Berjan 1986

  Berjan 1986

  8 dagen geleden

  @Hans Teeuwen: je kan gerust meedoen met de QR code. Want je ziet het precies verkeerd, over de vaccinatie en of het wel of niet besmettelijk zijn van gevaccineerden. Het is namelijk zo dat mensen die gevaccineerd zijn voor 70-80% beschermt zijn tegen besmetting. Op een groep van 100 zijn er dus 70 beschermd en 30 kunnen het krijgen maar veel minder zwaar dan niet gevaccineerden. Dus als je alleen maar een groep met gevaccineerden hebt ben je veel meer beschermt dan als je er ook niet gevaccineerden tussen hebt zitten. En die krijgen het wel zwaar, of kunnen het althans veel zwaarder krijgen. In feite beschermt de QR code dus mensen die niet gevaccineerd zijn. Maar dat begrijpen ze nog niet, pas als ze er achteraf op terugkijken. Ook is het zo dat mensen die gevaccineerd zijn veel minder virus binnenkrijgen voordat het word uitgeschakeld door het immuunsysteem. En hoe minder je binnenkrijgt hoe minder besmettelijk je bent voor anderen. Voor de rest moeten we eens ophouden met praten over een tweedeling in de samenleving. Ruim 85% van de volwassenen is gevaccineerd, en slechts 10% weigert het uit principe. Een tweedeling zou veel meer zijn als het 50-50 is, of 60-40... Misschien moeten de 10% zich gewoon eens aanpassen aan de meerderheid (dat is immers democratie?) en niet een samenleving blijven gijzelen?

 56. Hijack the Ripper

  Hijack the Ripper

  8 dagen geleden

  Ik neem liever een kogel dan een injectie, en ik vermoed dat het merendeel van jouw publiek er ook zo over denkt.

 57. Erik van Tongeren

  Erik van Tongeren

  8 dagen geleden

  Bedenk even hoe de wereld er zonder vaccins en testen had uitgezien: veel doden, veel lockdowns en geen theater voorlopig. Dan zouden we jou live optredens moeten missen Hans. Goede maatregelen dus. De denkfout die je maakt ( net als bij de vrijheid van meningsuiting overigens) is dat grondrechten zoals persoonlijke vrijheden absoluut zijn. Soms weegt algemeen belang zwaarder. Bv zoals nu, wanneer er veel mensen dood gaan en lang ernstig ziek worden. Daarnaast: Als we willen vliegen naar Griekenland bv doen we ook niet zo moeilijk

 58. j p

  j p

  8 dagen geleden

  hansie niet aan mee werken aan die onzin dat er maar een paar op tv hun balle durven te laten zien en ook zeggen dat het de verkeerde kant op ga 💪keep strong👊

 59. x Pancake Guy x

  x Pancake Guy x

  8 dagen geleden

  Van absurdist naar populist. FIGHT THE POWER in principe.

 60. Dafoodmaster

  Dafoodmaster

  8 dagen geleden

  het voelt zeker niet lekker om mensen buiten te sluiten, en da's heel jammer, maar er is geen oplossing waar je én iedereen hetzelfde behandelt, én verantwoord een show op kan voeren. als je er echt zo principieel op tegen bent om die spuit in je arm te laten drukken (volkomen je goed recht, trouwens), dan weerhoudt een avondje uit je er ook niet van. Enige parallellen met de CCCP, NSDAP of ANWB zijn genoteerd, en we blijven zeker op onze hoede voor wrede tyrannie. maar ga gewoon spelen. get that bread hansyman

 61. G Smit

  G Smit

  8 dagen geleden

  Je kan je ook gratis laten testen. Hoef je geen vaccin.

 62. Fabienne

  Fabienne

  8 dagen geleden

  Alsjeblieft Hans, wij kijken zo uit naar jouw show! Wij zouden het echt ontzettend jammer vinden als dit niet door gaat! En wat betreft je twijfels over of gevaccineerde altijd beschermd zijn en ongevaccineerde niet, helaas is dat niet zo en zijn sommige gevaccineerde nog steeds (erg) vatbaar voor dit k virus. Door iedereen om ons heen te laten vaccineren of te testen, worden ook diegene beschermd die zich graag willen laten beschermen door het vaccin maar bij wie het vaccin onvoldoende werkt. Dus heeft het wel degelijk zin om ongevaccineerde te laten testen omdat die een nog hoger risico lopen het corona virus op te lopen en te verspreiden.

 63. Whgu ybnm

  Whgu ybnm

  8 dagen geleden

  Mensen als jij moeten echt veel eerder al zulks roepen, want jij hebt een veel grote bereik dan velen. Ben blij dat je eindelijk dit stem laat horen. Gouwe ouwe!

 64. Vince Hermse

  Vince Hermse

  8 dagen geleden

  Gewoon optreden Hans degenen die niet gevaccineerd komen toch niet naar jou kijken😂

 65. Guido Israel

  Guido Israel

  8 dagen geleden

  Hoe zit dat eigenlijk met die code van Neurenberg? Geldt die niet meer? Er was toen ook zo'n 'Gezuntheitspas' en daar was men achteraf minder enthousiast over bleek bij de tribunalen.

 66. Marjanne van den Oever

  Marjanne van den Oever

  8 dagen geleden

  Gevaccineerden kunnen inderdaad nog steeds besmet raken en er - zij het in minder ernstige vorm- ziek van worden. Voor de ongevaccineerden is het echter een ander verhaal. Die kunnen door iedereen besmet raken en er ernstig ziek van worden en daarmee de ziekenhuizen straks weer gaan overbelasten. Dus eigenlijk beschermen de gevaccineerden nu hiermee de mensen die dat niet willen. Best nobel eigenlijk, wetende dat een groot deel van de ongevaccineerden zonder achterliggende gezondheidsproblemen dit weigeren te doen. Een CoronaCheck is niet mensen uitsluiten maar mensen beschermen. Iedereen is welkom met een vaccinatie of negatief testbewijs.

  • Whgu ybnm

   Whgu ybnm

   8 dagen geleden

   zonde dat beleid wordt bepaald door mensen met agendas en niet door mensen met verstand. agenda`s? Ja agenda's, of wat is anders de reden dat de Patenten door de

 67. Declan Ashmore

  Declan Ashmore

  8 dagen geleden

  "Je kunt iets doorgeven" impliceert onzekerheid. En dat klopt, het is niet een binair iets. De kans dat er onderlinge besmetting is tussen gevaccineerden is namelijk veel, veel kleiner. Het maakt dus niet "niets uit". Integendeel. Uiteindelijk wil je verspreiding zoveel mogelijk vertragen, en zo'n QR code is een goede manier om er zeker van te zijn dat er geen sluiproutes ontstaan waardoor een virus ongehinderd door kan.

 68. Xstatic

  Xstatic

  8 dagen geleden

  Het maakt wel uit, RIVM onderzoek heeft onlangs uitgewezen dat je een stuk minder besmettelijk bent met een vaccin dan zonder.. minder besmettingen, minder mutaties, minder mensen op de IC, meer capaciteit voor reguliere zorg. Dat zogenaamde 'vrijheid inleveren' kun je ook zeggen over het hele land die nog niet alles kan zolang de vaccinatie dekkingsgraad niet hoog genoeg is.

 69. Otto

  Otto

  8 dagen geleden

  We kunnen vaststellen dat in dit stadium deze maatregel geen enkel ander doel meer dient dan mensen te bewegen zich te laten vaccineren, regelrechte repressie is lastig voor dit demissionaire kabinet dus komen ze met dit soort fratsen maar laten we ons niet vergissen. Als men de mogelijkheid zou zien, zou de lijn van Macron gevolgd worden. Wellicht is het een oplossing om gewoon ergens te gaan staan als straatartiest, met de suggestie om 2 of 3 tientjes te doneren. Ik zou komen en de goede zaak steunen.

 70. kanaalnaam9000

  kanaalnaam9000

  8 dagen geleden

  Niet normaal hoe ze ons dwingen

 71. Roelf

  Roelf

  8 dagen geleden

  Hans, ik ben net terug uit een paar weekjes Frankrijk op de camping. QR code bij aankomst, QR code bij alle restaurants,, QR code bij uitgaansgelegenheden. Ik heb niemand gezien die er moeilijk over deed, het was even de telefoon pakken, app openen, scannen en klaar. Ongeveer 30 seconden. Maar ik snap je bezwaar. Het voelt als een dwangmiddel, en ik denk niet dat dat goed is. Ik ben er voorstander van om alles weer open te gooien, waarbij corona-gerelateerde zorg uit de basis zorgverzekering wordt gehaald. Een ieder die geen vaccin wilt hoeft er geen, en kan meedoen met de maatschappij zonder obstakels. Maar dan hoeven ze niet op mijn centen in een ziekenhuisbed te liggen en/of aan de beademing omdat ze toch zware covid krijgen. Zo doen we recht aan ieders keuze.

 72. Lex van den eersten

  Lex van den eersten

  8 dagen geleden

  Schuilkerk optredens, je mag bij mij thuis beginnen

 73. Rob Smeets

  Rob Smeets

  8 dagen geleden

  Ik heb het idee dat de meeste mensen die vaccinatie weigeren een probleem hebben met gezag. Misschien helpt het besef dat je eens iets voor een ander doet in plaats van : kijk mij nou principieel lopen wezen..

 74. Jacqueline Smits

  Jacqueline Smits

  8 dagen geleden

  DisCRiminatie. Punt.

 75. chding zuure

  chding zuure

  8 dagen geleden

  rol teruggegeven, omdat er al gesproken werd van testen voor toegang en ik daar onder geen beding aan mee wil doen. Maar dat ben ik. Succes met je keuze!

 76. Martin Requiem

  Martin Requiem

  9 dagen geleden

  goh heel vroeger hadden ze ook zo iets, een soort van indicatie om bepaalde groepen aan te duiden 🤔🤐

 77. Kabratski capouri

  Kabratski capouri

  9 dagen geleden

  En Hans,, hou toch op man. Dit zijn geen vaccins. Als je dat niet snapt ben je net zo een ezel als 80% van de mensen

 78. B

  B

  9 dagen geleden

  Blij dat je jezelf niet laat chanteren! Sta 100% achter jou Hans!

  • chding zuure

   chding zuure

   8 dagen geleden

   Waarom je niet gewoon laten vacineren ik snap het probleem niet.Ik heb het gelijk gedaan en voel mij prima en als ik het bewijs moet laten zien prima toch.

 79. Thomas van D. Groep

  Thomas van D. Groep

  9 dagen geleden

  Geld zat maar geen sokken

 80. Martin Pronk

  Martin Pronk

  9 dagen geleden

  Maak het niet moeilijker dan het is. De overheid doet (domme?) dingen. Jij vermaakt mensen met je shows en videos. Laat iedereen doen wat ze (zouden) moeten doen. Alleen Atlas kon de hele wereld dragen!!

 81. Thomas van D. Groep

  Thomas van D. Groep

  9 dagen geleden

  Dan mogen de dikkertjes ook geen friet meer kopen

 82. Olfert Poelen

  Olfert Poelen

  9 dagen geleden

  het is bijzonder wrang dat er indirect zoveel dwang op de bevolking wordt gelegd in een vrije samenleving zoals wij deze kennen in het westen. Tegen beter weten in houden regeringen stug vol dat gevaccineerden niet gevaarlijk zijn en dus laten zij deze groep volledig onttrekken aan alle regels en dat terwijl de wetenschap het tegendeel bewijst. zonde dat beleid wordt bepaald door mensen met agendas en niet door mensen met verstand. agenda`s? Ja agenda's, of wat is anders de reden dat de Patenten door de westerse wereld in stand worden gehouden zo lang niet iedereen is gevaccineerd? Als het niet zou gaan om profit maar om het echt uit de wereld helpen van het virus, waren de patenten allang opgeheven.

 83. Terra Sacra

  Terra Sacra

  9 dagen geleden

  Held!!!

 84. Serza

  Serza

  9 dagen geleden

  Houd je poot stijf, dit kabinet is belachelijk bezig! Dit gaat helemaal niet meer om een pandemie.. idk wat het is maar dit gaat echt alle boeken te buiten. Sterkte!

 85. pat laad

  pat laad

  9 dagen geleden

  In dat literaire café heb je straks een QR-code nodig. Mulisch zou zich omdraaien in zijn graf. Hans, volg je hart.

 86. Adriaan

  Adriaan

  9 dagen geleden

  Hallloooooo kleinn kaboutertjeeeeee

 87. Catharina08nl

  Catharina08nl

  9 dagen geleden

  “Het recht moet overhellen naar de kant van de zwakkeren”, zei Desiderius Erasmus begin 1500. Maar ja, wie zijn in dit verband ‘de zwakkeren’?

 88. Tonny de Groot

  Tonny de Groot

  9 dagen geleden

  Ik begrijp je gevoel maar als we niets doen verdwijnt er ook niets.

 89. Peter Van den Berg

  Peter Van den Berg

  9 dagen geleden

  De coëfficiënt voor de associatie van Ct van virale genen met vaccinatietijd in vergelijking met niet-gevaccineerde patiënten zoals geïdentificeerd in een enkele multivariabele lineaire regressieanalyse, rekening houdend met leeftijd, geslacht en verwijzing door symptomen voor beide gevaccineerde (symptomatisch, n = 523; asymptomatisch, n = 260) en niet-gevaccineerde (symptomatisch, n = 534; asymptomatisch, n = 249) patiënten (methoden). Foutbalken vertegenwoordigen één standaarddeviatie. * - P-waarde < 0,05, ** - P-waarde < 0,01, *** - P-waarde < 0,001. a, RdRp, b, N-gen, c, E-gen. Oftewel, gevaccineerden zijn even besmettelijk voor anderen zodra zij geïnfecteerd raken met de Coronagriep als niet- gevaccineerden. 🤗 Sterker nog, niet-gevaccineerden hebben zelfs n=11 minder virale lading dan gevaccineerden als beide asymptomatisch zijn. Dus Hugo heeft wederom staan liegen tijdens de persconferentie.🤗

 90. Mark Vroomen

  Mark Vroomen

  9 dagen geleden

  Kijk Hans als jij nu gewoon 2 maandjes gata optreden met QR code dan kan je daarna nog jaren zonder optreden.

 91. eric paulus put

  eric paulus put

  9 dagen geleden

  Waarom je niet gewoon laten vacineren ik snap het probleem niet.Ik heb het gelijk gedaan en voel mij prima en als ik het bewijs moet laten zien prima toch.

 92. Angelique

  Angelique

  9 dagen geleden

  De grondslag voor de coronapas, de Tijdelijke Wet Coronatoegangsbewijzen, is er al sinds afgelopen juni !!!!!!

 93. Kimberley Pex

  Kimberley Pex

  9 dagen geleden

  Klopt Hans. Maar ik vermoed dat we volgend jaar op de eerste plaats een zwemdiploma moeten hebben , met al die overstromingen. Dat corona gedoe is inderdaad een opgeklopt drama . Hans , doe de voorstellingen maar , de niet gevaccineerden zien je zeker weten toch op t v ! 👍🏽👍🏽👍🏽. Ja , t is een heel circus dat gedoe met corona. Ik heb mn dna spuit aan Fikkie gegeven ! Succes ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 94. Ordinary human

  Ordinary human

  9 dagen geleden

  Hans dat gevoel delen vele mensen. Ik denk dat ik je het antwoord wel kan geven. Maar dan moet je je even gaan verdiepen hoe het sociale krediet systeem in China tot stand is gekomen. En hoe China de afgelopen jaren is geradicaliseerd. nlid.info/cloud/h46fiJ-ffqqFsMs/video.html Ik heb het vermoeden dat ze Nederland meer technocratischer willen maken.

 95. foopyu nooui

  foopyu nooui

  9 dagen geleden

  Ik laat me niet chanteren. Pech voor het theater…

 96. Tine Stik

  Tine Stik

  9 dagen geleden

  Top artiest geeft hiermee aan dat hij niet meedoet aan dit discriminatie beleid zich niet laat gebruiken hoop dat velen u zullen volgen trots op jullie

 97. P J

  P J

  9 dagen geleden

  Mensen moeten het zeker zelf weten. De grens ligt echter wanneer je een ander ermee benadeelt (beperkte zorg), daar wringt de schoen de hele tijd.

 98. P J

  P J

  9 dagen geleden

  Klopt Hans, ook gevaccineerden geven kunnen het virus doorgeven. Het verschil is dan wel dat je het doorgeeft aan een andere gevaccineerde dus geen belasting voor de zorg. Ik had je hoger ingeschat Hans. Wel doorgaan met het kritische geluid want daar zijn er te weinig van!

  • foopyu nooui

   foopyu nooui

   9 dagen geleden

   Nou, Q en R code zal de opstap zijn naar het social-credit systeem. Canada heeft het voor bedrijven nu ook ingevoerd. De CCP krijgt meer macht in meer landen.

 99. ShipSpotting Nederland

  ShipSpotting Nederland

  9 dagen geleden

  Optreden in de buitenlucht, het gaat toch al lang niet meer om het geld ;)

Volgende