🚘 Willem Middelkoop: THE BIG RESET vs. THE GREAT RESET | Deel 1/2 Madelon Navigeert S2

🥇 Handel gratis €1000 in cryptocurrencies 👉 bit.ly/BitvavoNavigeert
🏆 Goud/zilver kopen? Gratis 1 gram goud à €50 👉 bit.ly/Gold-RepublicNavigeert
👩🏼‍🎓 Gratis cursussen, community, ebook en meer: 👉 madelonvos.nl/gratis
🙏 Abonneren zou ik waarderen: 👉 bit.ly/AbonnerenMadelonVos


Welkom bij de eerste aflevering van Madelon Navigeert Seizoen 2! In deze aflevering spreek ik opnieuw met Willem Middelkoop. Willem is auteur, geopolitiek-analist en eigenaar van het Commodity Discovery Fund. In deze aflevering zetten we de Big Reset uiteen en kijken we naar een nieuw fenomeen, namelijk de Great Reset. Waarom is juist dit zo van belang en hoe kijkt Willem naar de huidige samenleving an sich. En hoe zat het ook alweer met de Big Reset? En wat is er veranderd sinds de laatste opname 9 maanden geleden? Dat en meer in deze nieuwe aflevering van Madelon Navigeert.

In het tweede seizoen van Madelon Navigeert spreek ik bekende economen, journalisten en analisten. Met hen praat ik over geld, de economie en de toekomst om de kijker te inspireren en bewust te maken van financiële gezondheid. Ook dit seizoen maken we weer een bijzondere reis, langs positieve en negatieve rente, kopen of verkopen én langs inflatie en deflatie en langs stijgende en dalende koersen.

Abonneer jezelf en klik op het belletje: 👉 bit.ly/AbonnerenMadelonVos
Ik wens je alvast veel kijkplezier en een fijne reis!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

💡 Willem Middelkoop
▪️ Twitter: wmiddelkoop

📺 Volg mij via:
▪️ www.madelonvos.nl
▪️ bit.ly/InstagramMadelonVos_
▪️ bit.ly/AbonnerenMadelonVos

🚀 In samenwerking met:
▪️ GoldRepublic: bit.ly/Gold-RepublicNavigeert
▪️ Bitvavo: bit.ly/BitvavoNavigeert

📩 Website, contact & gratis cursussen en community
▪️ madelonvos.nl

🚀 Wil je mij helpen? Dat kan door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

⏰ Timestamps
0:00 - Intro
3:11 - Great reset
8:05 - Censuur
26:55 - Willem bij OMFIF
32:13 - Journalistiek en publiciteit
44:10 - Big reset
1:00:50 - Outro

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt!
👉🏻 bit.ly/AbonnerenMadelonVos

Veel liefs,
Madelon Vos

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Bitvavo & Gold Republic.
bit.ly/BitvavoNavigeert & bit.ly/Gold-RepublicNavigeert
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


📃 Disclaimer: Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies- regardless of the subject matter’s content- may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

Reacties 

 1. Madelon Vos

  Madelon Vos

  10 dagen geleden

  🥇 Handel gratis €1000 in cryptocurrencies 👉 bit.ly/BitvavoNavigeert 🏆 Goud/zilver kopen? Gratis 1 gram goud à €50 👉 bit.ly/Gold-RepublicNavigeert 👩🏼‍🎓 Gratis cursussen, community, ebook en meer: 👉 madelonvos.nl/gratis 🙏 Abonneren zou ik waarderen: 👉 bit.ly/AbonnerenMadelonVos ⏰ Timestamps 0:00 - Intro 3:11 - Great reset 8:05 - Censuur 26:55 - Willem bij OMFIF 32:13 - Journalistiek en publiciteit 44:10 - Big reset 1:00:50 - Outro

  • Almar van Buuren

   Almar van Buuren

   Dag geleden

   @Madelon Vos staat deze complete video ook op een ander platform? Vanaf 15 minuten is er geen geluid, staat ook aangeduid als censuur in de tijdslijn van NLid...

  • Freddy Michiels

   Freddy Michiels

   9 dagen geleden

   Geweldig interview in Madelon navigeert, ja ook al zin in aflevering 2 - voor mij een aanvulling op wat ik dagelijks lees in Zero Hedge ( ik doe vertaling omdat het dan vlugger lezen gaat)

  • Groningen Paranormaal

   Groningen Paranormaal

   9 dagen geleden

   grappig, die bewuste aflevering heb ik gezien bij de wereld draaid door waar Willem het over had, en dat juist andersom genomen en het zekere voor het onzekere had genomen.

 2. R.U. Reddy

  R.U. Reddy

  3 uur geleden

  Ha ! rijd je in 3:05 lekker langs de reset bar! :)

 3. Goodbye Babylon

  Goodbye Babylon

  23 uur geleden

  Je zou chris Duane eens moeten interviewen , van NLid channel: greatest truth never told

 4. anisraiss

  anisraiss

  Dag geleden

  Ik snap wel dat Willem niet wil strijden hij beheert enorm veel geld. Ratio is hierin belangrijker. Ook zit bij bij het OMFIF clubje dat is een soort van Faustiaans verbond voor Willem.

 5. Rico Bles

  Rico Bles

  Dag geleden

  Ik vind alles intresant waar Willem Middelkoop en George van Houts in voor komen. super om weer wat te horen, top Madelon!🙌🏽

 6. johnkeijzer

  johnkeijzer

  Dag geleden

  Wat een kennis heeft deze meneer 👍

 7. Ray Mono

  Ray Mono

  Dag geleden

  de naald komt dichterbij de ballon en die is groot opgeblazen ;)

 8. Mikeflycast

  Mikeflycast

  2 dagen geleden

  Geweldige uiteenzetting van de huidige situatie 💯👍

 9. b2rStorm

  b2rStorm

  2 dagen geleden

  Blind op geld waar is de moraal

 10. Daan Daan

  Daan Daan

  2 dagen geleden

  Je wordt wel geshadowbanned Willem Heel veel mensen krijgen jouw stukjes niet voorgeschoteld. Alleen jij hebt geen enkele manier om uit te zoeken hoe het zit of wat de criteria zijn. Het is allemaal een groot rookgordijn.

 11. Charles Fuchs

  Charles Fuchs

  2 dagen geleden

  The reason we are all there is that the current financial system is outdated

  • Douglas Peter

   Douglas Peter

   2 dagen geleden

   Yeah bitcoin has been rising for a while now and it might keep rising or decide to fall again .The truth is no one knows , I believe its the make time to make purchase

  • Hunter Chloe

   Hunter Chloe

   2 dagen geleden

   Bitcoin actually has the balance and incentives center, and that is why it is starting to take off

  • Stephen Ronald

   Stephen Ronald

   2 dagen geleden

   +1 𝟵𝟭𝟳𝟳𝟲𝟱𝟳𝟭𝟰𝟯

  • Stephen Ronald

   Stephen Ronald

   2 dagen geleden

   @Diedrich Valerie you can contact him on whatssp

  • Diedrich Valerie

   Diedrich Valerie

   2 dagen geleden

   Please how can I be able to reach out to him... My income stream is a mess😓😢

 12. k houter

  k houter

  2 dagen geleden

  Heb helemaal dezelfde gedachten, we worden allemaal geregistreerd (dat willen ze graag) Die vaccinaties zijn niet voor niets! Het gaat een rare tijd worden en ik hou mijn hart vast voor mijn kleinkinderen.

 13. Ronald De Bruin

  Ronald De Bruin

  2 dagen geleden

  Kan hier uren naar luisteren, thnx Madelon, maar vooral ook Willem!!

 14. David K

  David K

  2 dagen geleden

  Waarom geen uitspraken van Willem over grondstoffen? Toen deze hard stegen 6mnd was dit het teken volgens Willem. Nu de grondstofprijzen weer hard dalen hoor ik hem er niet meer over?

 15. grE68

  grE68

  2 dagen geleden

  Jaren geleden was er al een VPRO documantaire waarin geroepen werd dat een relatief klein groepje mensen de productiviteit en winst zou gaan genereren waar de rest van de mensheid van zou kunnen gaan leven. Je ziet al bijna in elke sector een werelddominantie van een paar partijen ontstaan. Wat een wereld gaan we naartoe.

 16. Antoinet

  Antoinet

  3 dagen geleden

  In de tweede kamer wordt zelfs De A-status als wet aangenomen, terwijl toen de kans er was die status weg te stemmen Gideon van Meijeren FvD , stond voor een volkomen lege zaal perfekt uit te leggen waar het over gaat. Er zaten 4 kamerleden, de rest zat thuis. Toen kon hij omdat ze geen debat wilden een hoofdelijke stemming afdwingen. De uitslag 26 waren tegen de wet en de rest was voor de wet. Wegkans om de hele spoedwet weg te stemmen . Zo ongelooflijk ... met z,n allen voor de wet... waar zit het gezonde verstand van de tweede kamer.

 17. Frank Jurjen

  Frank Jurjen

  3 dagen geleden

  Mooi interview 🙌 🙏 👌

 18. bram kohlen

  bram kohlen

  3 dagen geleden

  Top duo !

 19. Bastablet

  Bastablet

  3 dagen geleden

  Schrikbarend wat middelkoop verteld en vooral dat laatste spreek je de wetenschap tegen dan verdomme je bankrekening opgeheven. En het kloot het gebeurt nu al. Ik vind het zo erg. Ik moet beetje janken dat we al het mooie vaarwel moeten zeggen. En dat is ook de bezoekjes aan vrienden en familie omdat autorijden aan voorwaarden wordt gelegd.

 20. Marjolein Luijten-van der Tas

  Marjolein Luijten-van der Tas

  3 dagen geleden

  Bedankt voor deze interessante bijdrage 👌🏻

 21. A A

  A A

  3 dagen geleden

  ❤️💪🏽 hv jullie

 22. Walk like Jesus Christ

  Walk like Jesus Christ

  4 dagen geleden

  Alsnog proberen, kijken of het deze keer niet verwijderd wordt. Hele goede video. En zo duidelijk wat er allemaal aan het gebeuren is. Het bijzondere is dat we ook al veel kunnen zien wat er gaat gebeuren door de Bijbel te lezen. Deze tekst is zo duidelijk en tegelijkertijd ook een grote waarschuwing! 16 Het beest had iedereen in zijn macht: machtige en gewone mensen, rijke en arme mensen, vrije mensen en slaven. Het dwong iedereen om een merkteken op zijn rechterhand of op zijn voorhoofd te dragen. 17 Alleen mensen die dat merkteken hadden, konden iets kopen of verkopen. Het merkteken was de naam van het beest, of het getal dat zijn naam voorstelt. 18 Dit is verstandig om te doen: reken het getal van het beest uit. Want met het getal wordt een mens bedoeld, en zijn getal is 666. Dit gaat echt gebeuren mensen!

 23. Apotheek Kaaikhof BV

  Apotheek Kaaikhof BV

  4 dagen geleden

  👍 TOP INTERVIEW. Bedankt.

 24. D. Br.

  D. Br.

  4 dagen geleden

  Fijn dat ook jullie de vinger op de zere plek leggen. Wat er aan de hand is in de wereld is zo groot en ook jullie dragen je steentje bij aan het duidelijk maken aan iedereen wat er aan de hand is. Toppers !! 👍🏻

 25. Nick Matien

  Nick Matien

  4 dagen geleden

  Top interview! Dankjewel

 26. Thijs Ijs

  Thijs Ijs

  4 dagen geleden

  Matig gesprek. Angst op niets gebaseerd (ja op Willems 'feiten' ). Er zijn problemen en die kunnen gewoon worden aangepakt. Groet.

 27. Annet le Roy

  Annet le Roy

  4 dagen geleden

  Onze vrijheid is verleden tijd

 28. Annet le Roy

  Annet le Roy

  4 dagen geleden

  Dat je uitgenodigd wordt door het Omviv, Willem, heeft ook een gevaar in zich. Niet zozeer voor jou, maar wel voor ons. Je bent uitgenodigd ‘join the club’ door het grote geld, zoals jezelf zegt, een stapje omhoog en je wordt steeds meer een lid van ‘de Tegenpartij’ voor mij. Die boodschap proef ik ook steeds meer in jouw commentaar, je wilt niet eindigen als een Don Quichot en denkt nu - in tegenstelling tot vroeger - meer aan je eigen welzijn. Er zijn dus veel dingen die jij weet en niet gaat zeggen, uit eigen belang, vermoed ik. Dat vind ik erg jammer, alarmerend en een teken des tijds.

 29. Annet le Roy

  Annet le Roy

  4 dagen geleden

  Ik ben zo blij dat Willem precies verwoordt wat ik zie en waar ik bang voor ben

 30. Ricardo Coesel

  Ricardo Coesel

  4 dagen geleden

  FVD heeft wel kamervragen gesteld over het afsluiten van de bankrekening van CafeWeltschmertz. De andere partijen doen alsof hun neus bloedt.

 31. sjaak vaak

  sjaak vaak

  4 dagen geleden

  Wanneer aflevering 2 ????? Ik kan deze onzekerheid niet meer aan, en heb geen nagels meer over. Willem for President

  • sjaak vaak

   sjaak vaak

   3 dagen geleden

   @Madelon Vos Dankie 😁

  • Madelon Vos

   Madelon Vos

   3 dagen geleden

   Volgende week donderdag of vrijdag!!

 32. Julien Prins

  Julien Prins

  4 dagen geleden

  Hoi Madelon, Wanneer komt het vervolg met Willem? :)

  • Julien Prins

   Julien Prins

   4 dagen geleden

   Super!

  • Madelon Vos

   Madelon Vos

   4 dagen geleden

   Eind volgende week!

 33. Aston M.

  Aston M.

  5 dagen geleden

  MIddelkoop, was dat niet die kwibus die, toen hij geconfronteerd werd met dat de USD maar niet viel zoals in zijn boek beschreven, gewoon verkondigde dat de USD wel was gevallen? Laten we ook even niet vergeten dat hij met zijn fonds begon rond het hoogtepunt van goud/zilver, en hij een paar jaar later op 80% verlies stond. Over inzicht en markttiming gesproken.

 34. Thijs van Leeuwen

  Thijs van Leeuwen

  5 dagen geleden

  "De Wetenschap" de nieuwe geloofs overtuiging.

 35. Jonne van de Beek

  Jonne van de Beek

  5 dagen geleden

  Wij willen Willem wij willen Willem. Is Madelon de mc drive in genavigeerd waar is deel twee. Of moet de waarheid gedoseerd aan het volk worden gevoerd 🤣

 36. Rob Willekes

  Rob Willekes

  5 dagen geleden

  Top duo 👍🏻

 37. Perry

  Perry

  5 dagen geleden

  Willem Middelverkoop traditionele assets

 38. Jeffrey Klippel

  Jeffrey Klippel

  5 dagen geleden

  ik ben al twee x mijn rekening kwijtgeraakt op dit moment. moet nu n nieuwe zien te krijgen. dit is echt hels. word bovendien van dingen beschuldigd waar ik nog nooit van gehoord had. werkelijk afschuwelijk dit .deze wereld is gedoemd te vergaan in een verschrikkelijk einde. en dat is niet ver weg. een schande wat er van de samenlevingen overal is geworden. onherstelbaar beschadigd zijn we reeds. conclusie die je hieruit trekt is er ook 1 waar ik op zn zachts gezegd zeer ongerust van raak. en willem. helaas zullen we hier hard tegen in moeten gaan want anders is er voor niemand nog een toekomst. ik begrijp je standpunt maar er is geen toekomst. helaas ga ik gelijk krijgen. hoezeer me dat ook tegenstaat en ik ben nog voorzichtig met mn woorden. maar wat ik nu weet hoor ik echt nergens omdat dat te bizar en ongeloofwaardig is en ik helaas in mijn kennis een stuk vooruit loop . helaas. want er is straks niets meer om fondsmanager over te zijn. moge ik zo ontzettend niet juist zijn in mijn woorden voor iedereen en vooral voor onze kinderen. en uiteindelijk zijn zei de hoogste vorm van het moeten strijden tegen deze komende duisternis , voor iedereen. en dat is geen afweging maar een plicht. discussie zinloos. wij hebben hun wereld in beheer. en wat doen we daarmee. we verstoppen ons in fondsbeheer en beleggen in partij programma's en moet ik meer zeggen? ik aanvaard dat het zo zal zijn . moge het licht ons beschermen tegen wat zal gaan komen. voor zover het er al niet is.

 39. Franky Dux

  Franky Dux

  5 dagen geleden

  Goed dat je dit deelt, ga zo door 👍🏻

 40. connected online

  connected online

  5 dagen geleden

  Tip! Zorg ervoor dat je geïnfecteerd raakt na je 2e vaccinatie. Dat is veel effectiever dan een boostershot!

 41. Petazzi1

  Petazzi1

  5 dagen geleden

  Willem valt hier voor mij toch wel een beetje van zijn sokkel. Ook hij blijkt een ordinaire graaier.

 42. X X

  X X

  5 dagen geleden

  Jullie volgen allemaal oplichters terwijl de banken failliet zijn, de Nederlandse staat failliet is, de pensioenen verdampt zijn en de aandeel- en cryptomarkten kunstmatig hoog gehouden worden. Zijn jullie allemaal even blond als Madelon 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤦‍♂️📣🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑

 43. hans1559

  hans1559

  5 dagen geleden

  Madelon wat vind Willem van de ontwikkeling op het gebied van cryptocurrencies dat meer lijkt op een kettingbrief (oplichting) dan beleggen. Er zijn meer dan 12.000 cryptomunten en iedereen kan maar raak een munt aanmaken. De eerste wordt rijk en de rest verliest zijn geld. Ik verwijs naar de uitzending hierover bij Radar.

  • Dentro83

   Dentro83

   19 uur geleden

   Radar………. 🧐 maar we zijn nou eenmaal shit coins… kijk gewoon naar de top 100 Coins en verdiep je in het ‘product’ wat hun willen gaan implementeren….

 44. Piet Snot

  Piet Snot

  5 dagen geleden

  Wat is het toch makkelijk in een comfortabele rol als stuurlui aan de wal veel zelfgenoegzaam blabla te verkondigen.

 45. Marilyn Peeters

  Marilyn Peeters

  6 dagen geleden

  De vorige aflevering met Willem was mijn eerste kennismaking met jullie en Bitcoin. Inmiddels volg ik jou, Willem en Plan-B en heb ik Bitcoin gekocht. Al de nodige fouten gemaakt en daar weer van geleerd. Bij onzekerheid altijd fijn jouw wekelijkse updates te kijken, dat helpt. Ik geloof in het complete verhaal en wordt daar alleen maar meer in gesterkt! Inspirerend en vol verwachting. Ik ben benieuwd naar deel 2!

 46. Mona

  Mona

  6 dagen geleden

  Het voltallige parlement stelt hier geen vragen over??….. heeft de heer Middelkoop de vele vragen van Gideon van Meijeren gemist??

 47. Anna de Vries

  Anna de Vries

  6 dagen geleden

  Hij vraagt zich af waarom NLid, Facebook etc afgelopen jaar toevallig allemaal tegelijk censuur plegen...buiten beschouwing latend of dit verstandig is of niet, maar is toch logisch: er wordt sinds corona grote onzin over t virus verspreid die echt schadelijk is. Dus, niet echt vreemd.

 48. Andre Schreuders

  Andre Schreuders

  6 dagen geleden

  Een uur zitten luisteren, maar eerlijk gezegd een herhaling van stappen van de beste man. Zelfverheerlijking en ik heb eigenlijk niets in kunnen, mogen ontdekken, behalve dat hij ook niet goed weet wat je zou moeten doen om je enigszins te onttrekken aan een toekomstige reset.

 49. Malek Malek

  Malek Malek

  6 dagen geleden

  Wetenschappers en wetenschrappers

 50. Martijn Huijbreghs

  Martijn Huijbreghs

  6 dagen geleden

  Het moment dat Willem Middelkoop veren in de kont van Hans de Geus ging steken was ook het moment waarop hij in één klap al zijn credibilities verloor.

 51. Eara Priest

  Eara Priest

  6 dagen geleden

  Willem heeft helemaal gelijk inzake café Weltschmerz. Zijn interview met nout wellink is top en de huidige content komt niet in de buurt. Erg jammer!

 52. richardalexanderoput vandenhout

  richardalexanderoput vandenhout

  6 dagen geleden

  ben benieuwd naar deel 2 mooie video

 53. Malek Malek

  Malek Malek

  6 dagen geleden

  Top interview.vraag voor Willem deel 2 : investeren in electrische auto's vooral opkomende Chinese merken als Li auto,Neo enz🙏

 54. Danielle Miedema

  Danielle Miedema

  6 dagen geleden

  Heel tof. Kijk uit naar deel 2

 55. Chris Adriaans

  Chris Adriaans

  6 dagen geleden

  Mooi interview!!! Ga zo door!

 56. Mike Schasfoort

  Mike Schasfoort

  6 dagen geleden

  Hij vindt zichzelf ook wel poep goed. Mijn boek, mijn leven, mijn motto, etc.

 57. Kay Planken

  Kay Planken

  6 dagen geleden

  @madelon wanneer komt deel 2 online?

  • Madelon Vos

   Madelon Vos

   6 dagen geleden

   Eind volgende week!

 58. William Drijver

  William Drijver

  6 dagen geleden

  Nog nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid hebben mensen zoveel vrijheden gehad! Waar je in de jaren '90 nog een ingezonden brief moest sturen naar een krant of tijdschrift kun je nu zelfs zonder tussenkomst van redacteuren een tekst, foto of zelfs video zomaar plaatsen. En dat op tig sites, en misschien wel honderden apps. Een nooit eerder gezien vrijheid en mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Misschien iets om over na te denken, als je in een zeer luxe RR Velar SUV in alle vrijheid kunt rondrijden.

  • anko de vries

   anko de vries

   3 dagen geleden

   vandaar een QR code

 59. Henko Reuvekamp

  Henko Reuvekamp

  7 dagen geleden

  Hahahaha. Goud, die gezichtsuitdrukking van Madelon bij het noemen van de naam van Hans de Geus :-)

 60. coencordia

  coencordia

  7 dagen geleden

  Zeer sterk op de inhoud. Vooral het belichten van de financiële kanten waar massaal van weggekeken wordt. Ga zo door.

 61. André Wit

  André Wit

  7 dagen geleden

  Was weer een interessante aflevering met Willem. Een eye opener over de obligaties. Benieuwd naar het vervolg.

 62. Bryan Veldkamp

  Bryan Veldkamp

  7 dagen geleden

  Waar Willem het in het begin over heeft met betrekking tot censuur heeft te maken met 'Hypernormalisatie'. Dit leidt tot zelfcensuur, waarbij je altijd jezelf af gaat vragen of iets wat je zegt of denkt wel door de beugel kan. Dit is het tegenovergesteld van vrijheid.

 63. Angelique De goei

  Angelique De goei

  7 dagen geleden

  Bedankt Madelon. Steek hier zoveel van op. Echt super

 64. Jesse van der Ende

  Jesse van der Ende

  7 dagen geleden

  Kan die op spotify komen? Alvast bedankt :)

  • Madelon Vos

   Madelon Vos

   6 dagen geleden

   zeker! snel

 65. J

  J

  7 dagen geleden

  Willem weet ook alles over vaccinaties. Covid hebben "overleefd" is niet hetzelfde als de bescherming die een vaccinatie biedt.

  • Stevo

   Stevo

   6 dagen geleden

   🤦‍♂️

 66. Yari Bernardus

  Yari Bernardus

  7 dagen geleden

  “Technocratie”

 67. Tom ba

  Tom ba

  7 dagen geleden

  Heerlijk om naar te luisteren en je eigen plannen hierin toe te passen , THX 👍👍

 68. Dylana J

  Dylana J

  7 dagen geleden

  WE WANT MORE 😃💪🏼🚀

  • Madelon Vos

   Madelon Vos

   6 dagen geleden

   volgende week!!

 69. Rozema

  Rozema

  7 dagen geleden

  Ik kan niet wachten op deel 2

 70. Jeffrey Koot

  Jeffrey Koot

  7 dagen geleden

  Fantastisch nieuws. Ben heel benieuwd naar deel 2.

 71. Happy Feet

  Happy Feet

  7 dagen geleden

  Willem je bent een held. Veel respect voor jou. Je maakt met alle respect denk ik 1 denkfout. Jij blijft een toekomst voorspellen vanuit een frame waarin regeringen en banken zo machtig zijn als nu. of zelfs nog machtiger. Btc is goed voor het individu. Dat zal alleen maar makkelijker te begrijpen worden in de toekomst. Goeie tech wat bruikbaar is voor de massa komt altijd boven drijven. Kijk naar vergelijkbare technologische ontwikkelingen. Het komt zelden voor dat regeringen op lange termijn een ontwikkeling kunnen stoppen die goed is voor de massa. Je denkt dat bitcoiners naif zijn om te denken dat BTC het toekomstige geld is. Ik denk dat het naif is om dat uit te sluiten.

 72. Tineke K

  Tineke K

  7 dagen geleden

  Is het interview tussen Willem Middelkoop en Tony Robbins ook ergens terug te kijken?

 73. serge1011

  serge1011

  7 dagen geleden

  Fijn gesprek en kijk uit naar deel 2! Ik mis de concrete adviezen omtrent bijvoorbeeld: huis kopen/verkopen, huis verkopen en terugkopen in de correctie, hoe ontloop je het systeem (great reset): hypotheekvrij? Etc.

  • Madelon Vos

   Madelon Vos

   7 dagen geleden

   Die komen in deel 2 ;)

 74. Marinos Ouroumidis

  Marinos Ouroumidis

  7 dagen geleden

  Geweldig, ga zo door!

 75. nohaste4me

  nohaste4me

  7 dagen geleden

  Willem bevestigd wat 1,5 jaar geleden nog complottheorie heette...

 76. laurens vd poel

  laurens vd poel

  7 dagen geleden

  Willem samen met de heer Omtzigt in de politiek!

 77. Wouter d.B.

  Wouter d.B.

  7 dagen geleden

  Op naar de Paralelle samenleving, ook voor je financiele zekerheid.

 78. Tom w

  Tom w

  7 dagen geleden

  Die joodse uitdrukking, precies daarom heb ik geen vrienden 😏. Maar buiten dat, zeer verhelderende video Madelon!

 79. Sven Van Heurck

  Sven Van Heurck

  7 dagen geleden

  Altijd fijn om deze man aan het woord te horen die de gewone man in de straat in eenvoudige taal wat kan bijbrengen over hoe we er nu voorstaan op economisch vlak, ondertussen ook al wat boeken gelezen van hem. Doe vooral zo verder Madelon er kunnen niet genoeg mensen wakker geschud worden over hoe het er momenteel in de wereld aan toe gaat. Grt uit België

 80. BIJLMERBOY

  BIJLMERBOY

  7 dagen geleden

  topgesprek! benieuwd hoe lang dit nog kan op youtube!

 81. Jordi Mol

  Jordi Mol

  7 dagen geleden

  Hoi Madelon, als we op je link klikken om te beginnen met het kopen van edelmetalen, zien en snappen we even niet hoe we die 50 euro aan goud kunnen claimen. Enig idee? Alvast bedankt!

  • Madelon Vos

   Madelon Vos

   7 dagen geleden

   Als je een account aanmaakt krijg je deze na je eerste aankoop :-)

 82. Wim Sterckx

  Wim Sterckx

  7 dagen geleden

  Zit je nu speciaal in een auto te filmen om hem een jaartje gratis te kunnen leasen?

  • Madelon Vos

   Madelon Vos

   7 dagen geleden

   Dit is mijn eigen auto, gekocht ;)

 83. wizzer

  wizzer

  7 dagen geleden

  Ik ben blij om dit geluid te horen. Helemaal top Madelon👍✌

 84. Richard

  Richard

  7 dagen geleden

  Erg goed filmpje, bedankt voor dit moois en ik kijk uit naar deel 2.

 85. Ger N

  Ger N

  7 dagen geleden

  de Big tech moet door de US opgebroken worden. Ze hebben teveel macht. Dit is vroeger al gedaan met bedrijven en moet weer gebeuren. Deze bedrijven zijn gevaarlijk voor de wereld

 86. Walk like Jesus Christ

  Walk like Jesus Christ

  7 dagen geleden

  Ik weet niet wat er aan de hand is, maar mijn posts lijken hier ook gecensureerd te worden :S. Madelon, weet jij wat er gebeurd is met mijn comment onder je video? Alvast bedankt!

  • Madelon Vos

   Madelon Vos

   7 dagen geleden

   Geen idee?! 😵

 87. Dick Quint

  Dick Quint

  7 dagen geleden

  Willem is een hele fijne onafhankelijke duider van finance en een sympathieke persoonlijkheid . Enige punt van kritiek : Z’n Commodity fonds presteert al vele jaren zeer matig 🙁

 88. Slue Ccroll

  Slue Ccroll

  8 dagen geleden

  Willem, komt er wel een nieuw gesprek tussen jouw en Nout Wellink? Die waren altijd wel goed van cafe weltz.

 89. K De Vries

  K De Vries

  8 dagen geleden

  Nou Willem, jij hebt wel economie gestudeerd maar zonder geregiseerde collateral damage

 90. Dennis Kuzma

  Dennis Kuzma

  8 dagen geleden

  " Hoe meer een elite klem komt te zitten , hoe extremistischer het zal worden "

 91. thgdijk

  thgdijk

  8 dagen geleden

  Slecht begin van seizoen 2. Weinig nieuws gehoord helaas!

 92. Dennis Kuzma

  Dennis Kuzma

  8 dagen geleden

  The biggest irony is that US is the land of the free ....

 93. M Y

  M Y

  8 dagen geleden

  De echte pandemie gaat aankomende winter beginnen. Hint: 💉 1 huizenmarkt gaat instorten 2 te kort komen aan voedsel. Dit allemaal voordat 2023 beëindigd. noteer het maar ergens.

 94. TheMastersofmetal

  TheMastersofmetal

  8 dagen geleden

  Dankzij deze veranderingen zal ik financieel vrij gaan worden. Doen wat de rijke doen en niet met de kudde schapen meelopen.

 95. The Outside Music

  The Outside Music

  8 dagen geleden

  Het lijkt alsof willem ineens minder strijdlustig is tegen the great reset,maar eraan wil verdienen en meedoen met iets wat je niet kunt stoppen..oei

 96. Robert ten Berge

  Robert ten Berge

  8 dagen geleden

  Ik hoop op meer echt nieuws in de volgende aflevering met Willem. Begrijp dat jullie je, gezien de censuur, enigszins op de vlakte moeten houden, maar vond het nog niet echt diepgaan. In het begin merkte ik dat jullie beiden weten hoe inmiddels de hazen lopen en welke risico's er vanuit Big Tech/ WEF etc. zijn. Daarna wat, in mijn ogen, teveel bestede aandacht aan Willem's carrière, (wat al vaker is besproken), en nog te weinig diepgaande aandacht m.b.t. de Big en Great Reset. Wat betekent dit, wat gaat er gebeuren en wat kunnen de consequenties zijn en hoe hierop te anticiperen? Willem weet vast wat de plannen (of zeer sterke vermoedens) m.b.t. de toekomst van het financiële en monetaire systeem zijn, gezien zijn plaats in de Omviv. Als schulden doorgestreept moeten worden, hoe gaat dat dan in zijn werk? Voor wie heeft dit consequenties?! Ik hoop dit in het volgende deel meer te horen, zeker m.b.t "you will own nothing, but you'll still be happy". Hoe ziet het er voor ons gemiddelde consumenten er dan op termijn uit? Raken we ons bezit kwijt? (vastgoed onteigening? pensioenen? banksaldi? etc.)

 97. Peter van Beek

  Peter van Beek

  8 dagen geleden

  Awesome interview guys, can't wait for nr.2! Keep up the good work, love from The top of the south island of NZ!

 98. Pascal Speek

  Pascal Speek

  8 dagen geleden

  Wat een top aflevering 😄👍🏻

 99. Gulden NLG

  Gulden NLG

  8 dagen geleden

  terug naar gulden! tijd voor de nieuwe valuta

 100. Douwe

  Douwe

  8 dagen geleden

  Ik denk dat julie Willem en Madelon, een youtube alternatief moeten gaan introduceren, omdat de censuur alleen maar erger gaat worden en het dus eindig gaat zijn en wij bovendien wel graag naar jullie luisteren.. Doe je alleen een teaser op YT en de werkelijke podcast staat dan op eigen website of rumble ofzo, velen doen het al zo..

Volgende