Geert Wilders en het TUIG van de RICHEL

Je had heel lang Geert Wilders en toen een tijdje Thierry Baudet maar nu heeft Geert Wilders het ophefstokje weer overgenomen. De originele gangster van de politieke relletjes weet nog steeds hoe het werkt: gewoon de media aanvallen. Vroeger heette dat "never pick a fight with someone who buys ink by the barrel" en dat klonk altijd tamelijk dreigend - dus dat deed je meestal niet. Vandaag de genderdiffuse dag klinken de geplaagde media echter als smeltende suikerbeestjes en dan is het ineens heel grappig, omdat tuig van de richel toch een zekere ruige onverschrokkenheid impliceert die Onze Media nou niet bepaald etaleren in hun piepende ge-nou moe tegen de politicus met het vileine grijnsje (die overigens ook nog een paar minuten de tijd neemt om op onze mediavragen over de Kwestie Graus in te gaan).

Suikerbeestjes: www.geenstijl.nl/5159529/suik...

Abonneer voor meer stijlloze video's: bit.ly/KLIKHIERENABONNEER

Hou GeenStijl in de lucht. Kies voor premium: premium.reaguurder.nlVOLG ONS ♥

Instagram: geenstijl

Twitter: geenstijl

Facebook: geenstijlnl/

Reacties 

 1. ASGHAR Sheidai gamasai

  ASGHAR Sheidai gamasai

  11 dagen geleden

  Goed morgen heer Wilders srahls móet minder een minder een minder palastens mensen moorden..minder minder een minder vruws en kinderen en kleinkinderen en onsholdeig en onsholdeig moorden..

 2. Lakis G

  Lakis G

  21 dag geleden

  Nieuwe VERKIEZINGEN NU....!!!!!!!!!

 3. A S

  A S

  29 dagen geleden

  Goh wat zou t mooi zijn als geert eens mp wordt

 4. stappie45

  stappie45

  Maand geleden

  wilders wij hebben al jaren een uiterst rechts regering kijk naar de huren en de lonenen belasting geld uitdelen aan de rijke nederlanders shell klm en de gewone hardwerkende nederlander kan alles betalen widlers en rutte schaam je kapot links????????????????????????

 5. Anneke Bethlehem

  Anneke Bethlehem

  Maand geleden

  Geert is nog niet zo verkeerd

 6. frans frank

  frans frank

  Maand geleden

  hij heeft helemaal gelijk gelukkig zijn er nu een paar podcast die wel de waarheid onafhankelijk durven te vertellen dat zou ook de taak van journalisten moeten zijn maar helaas volkomen terecht wat de heer wilders hier zegt

 7. Bertus van Z

  Bertus van Z

  Maand geleden

  De beste man heeft gewoon altijd gelijk.

 8. seeni gzty

  seeni gzty

  Maand geleden

  Mooi gesproken wilders!

 9. Joo tre

  Joo tre

  Maand geleden

  Voordat ie het over vrouw onvriendelijke moslims gaat hebben moet ie eerst de vrouwenmeppers in z'n eigen huis aanpakken maar hij zal miskjmz daar wel de schuld van geven

 10. m kaqss

  m kaqss

  Maand geleden

  want 1 2de pim is onze regering en koning hun grootste angst

 11. m kaqss

  m kaqss

  Maand geleden

  geert geef gewoon toe dat jij de acteur bent die het populisme mag inbrengen in de 2de kamer, maar dat je buiten de camera dikke vriendjes bent met de rest van de leugenaars. anders was je beveiliging nooit goed geregeld geweest. openbaarheid van bestuur elke euro in de partij kas aantoenen waar deze vandaan komt, dus ook wie gaf jouw donateur het geld om te sponsoren. ofwel elke euro tot de originele bankrekening valideren. je bent de betaalde marionet die de rol toebedeeld kreeg om de jan modaal mening te verdedigen(zonder er zelf voor te staan zelf ben je indonesier(molukken grootste grove leugen/belofte aan een bevolkingsgroep van onze staat ) en je eigen vrouw heeft 2 nationaliteiten

  • seeni gzty

   seeni gzty

   Maand geleden

   Dit noemen ze nou een koekje van eigen deeg. Goed bezig Geert!

 12. Humble Servant

  Humble Servant

  Maand geleden

  Ik ben tegen homosexualitiet, maar ik haat de personen niet die het zijn! Maar toch word ik homofoob genoemd! Hoe maakt men kinderen??

 13. Alphonse Capone

  Alphonse Capone

  Maand geleden

  Journalisten zijn zelfverklaarde übermenschen die je op geen enkel punt mag bekritiseren. Doet heel erg denken aan twee religies uit een woestijn die het ook al niet zo goed met elkaar kunnen vinden. Raar.

 14. kolim jone

  kolim jone

  Maand geleden

  die uitzonderingen waar geert het over heeft zijn ver te zoeken

 15. Benzman

  Benzman

  Maand geleden

  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe. Namelijk, indien gij met uw mond zult belijden den Heere Jezus, en met uw hart geloven, dat God Hem uit de doden opgewekt heeft, zo zult gij zalig worden. 10 Want met het hart gelooft men ter rechtvaardigheid en met den mond belijdt men ter zaligheid. Voorwaar, voorwaar zeg Ik u: Die Mijn woord hoort, en gelooft Hem, Die Mij gezonden heeft, die heeft het eeuwige leven, en komt niet in de verdoemenis, maar is uit den dood overgegaan in het leven.

 16. elizaa55

  elizaa55

  Maand geleden

  Wilders heeft helemaal gelijk. Lees geen kranten meer, luister niet naar het leugenjournaal van de NOS en kom toch alles zo niet veel meer te weten.

 17. Mark Kuijpers

  Mark Kuijpers

  Maand geleden

  Weg met die linkse TEREUR, standbeeld voor GEERT WILDERS . Voor het paleis op de DAM

  • kolim jone

   kolim jone

   Maand geleden

   het nauw komt, sterker als nu een verkiezingen zouden zijn zou het linkse front erg verliezen.....

 18. Jade One

  Jade One

  Maand geleden

  Alle PVV’ers en hun tokkie stemmers laten hun vrouwen misbruiken. What’s new?!

 19. tys k

  tys k

  Maand geleden

  hahahaha maar u heeft natuurlijk wel gelijk

 20. Bullaz in your head

  Bullaz in your head

  Maand geleden

  Als de mensen van PVV zijn veroordeelt voor criminele organisaties!!! Allemaal!!! Het zijn criminelen!

 21. R L

  R L

  Maand geleden

  Ik zeg altijd maar: “ Weet u, weet u, weet u”.

 22. Kerl Kierl

  Kerl Kierl

  Maand geleden

  Ik heb een probleem met valse aantijgingen over vermeend sexueel misbruik. Valse aantijgingen zouden minstens zo zwaar moeten worden bestraft!

 23. Wijtze Houtman

  Wijtze Houtman

  Maand geleden

  Wilders heeft ook nu weer de koe bij de horens gevat en de feiten benoemd ! Het wordt tijd dat de media een keer echt kritiek krijgen. Tekenend dat ze er wel echt slecht tegen kunnen

 24. Stef ter Braak

  Stef ter Braak

  Maand geleden

  Wat een kutstem heeft die interviewer toch.. zo'n nassale zeikstem..

 25. Mike Van Der Vegt

  Mike Van Der Vegt

  Maand geleden

  over plan a willen praten en via een omweg over plan b praten.. das geen stijl.. en dan heb ik het niet over deze.. low class.. non juralitietiek kanaal.

 26. VakP79

  VakP79

  Maand geleden

  Dit noemen ze nou een koekje van eigen deeg. Goed bezig Geert!

 27. Jan Blijlevens

  Jan Blijlevens

  Maand geleden

  Geert is de enige in de kamer die er niet om heen draait, en simpelweg verteld zo als het is, ben je een oplichter? ( ) mondkapjes toestanden ) dan is dat zo, was erg duidelijk voor iedereen, of slaap je nog, dit valt nooit goed te praten, Geerd pakt deze hond bij zijn staart en zoo moet dat.

 28. Red rider

  Red rider

  Maand geleden

  Geert is mijn vriend.

 29. Gerry

  Gerry

  Maand geleden

  Het Hollandse Klootjesvolk koos weer voor VVD en consorten, massochisten!! Te schijterig om Geert Wilders een kans te geven, halloooooo!!!! 4 jaar tegen 11 jaar Kutte met Rutte, niet??????

 30. Francie G.

  Francie G.

  Maand geleden

  En meeste journalisten zijn tuig van de richel Zelfs bij kerken lopen ze te provoceren En hoe makkelijk is het om iemand te betichten met anonieme bron

 31. Francie G.

  Francie G.

  Maand geleden

  Hoe zit het met die aantijgingen bij d66 Kaag ging dat toch laten onderzoeken? En bij GL zitten/zaten toch ook handtastelijke handjes.. en de dame in kwestie uit de auto gezet

 32. Jkr K

  Jkr K

  Maand geleden

  deze journalisten zijn een beeld aan het creëren, de PVV in een slecht daglicht zetten om een komende verkiezingen negatief te beïnvloeden, een vies vuil links spelletje die gericht is naar de massa die dit leest of hoort en mogelijk op de PVV zou kunnen stemmen omdat het linkse front de ene naar de andere leugen verkondigd en steeds verder in het nauw komt, sterker als nu een verkiezingen zouden zijn zou het linkse front erg verliezen.....

 33. Spartacus

  Spartacus

  Maand geleden

  VAAK LEUK WAT GEERT ZEGT. MAAR ALS HET EROP AANKOMT IS HIJ NIET THUIS. HEEFT TEGEN HET OPHEFFEN VD LOCKDOWN GESTEMD ALS PVV 👎.

 34. Jeanne Verhoeven

  Jeanne Verhoeven

  Maand geleden

  En zo is het wie de schoen past trekt hem aan Geert

 35. Jeanne Verhoeven

  Jeanne Verhoeven

  Maand geleden

  Geert heeft helemaal gelijk zo als altijd

  • kolim jone

   kolim jone

   Maand geleden

   Me dunkt! In een goed debat komen alle mensen aan het woord, ook diegene die een realistische mening hebben, niet enkel de progressieve, of regressieve meningen.

 36. Martin

  Martin

  Maand geleden

  Het is pervers hoe ze vinden dat journalisten geen kritiek mogen krijgen omdat dat dan indirect zou kunnen leiden tot meer geweld naar journalisten waar ze dan Wilders voor verantwoordelijk willen zien maar zij alles mogen doen wat ze maar willen dat op dezelfde manier hetzelfde effect kan hebben en heeft gehad.

 37. pat laad

  pat laad

  Maand geleden

  En tuig is het.

 38. drtobiasfunke11

  drtobiasfunke11

  Maand geleden

  Trump wanne be 🤡

 39. FIGHTNEWS

  FIGHTNEWS

  Maand geleden

  Je doet t zelfde Geerjte alleen dan 100x erger en extremer

 40. Demens Clay

  Demens Clay

  Maand geleden

  Volkomen gelijk, echt weer geen speld tussen te krijgen, de meesten zijn linkse ratten, klaar!

 41. M Rutte

  M Rutte

  Maand geleden

  Volgens het lab in het ziekenhuis. 97% van de Covid-patiënten hebben te kort aan vitamine D en K. Dat is al sinds het begin van de crisis.

 42. Wikky G

  Wikky G

  Maand geleden

  Goed gesproken.. het in verkeerd hoekje duwen gebeurt al jaren.. allemaal met het doel om tegenspraak strafbaar te maken, zelfde tactiek die men probeert te gebruiken met social media uitingen.. echte bedreigingen straffen natuurlijk, maar niet dit soort valsigheid.. verdient ook hoge straffen!!!

 43. Altijd Anders

  Altijd Anders

  Maand geleden

  Feek nieuws...

 44. JVS

  JVS

  Maand geleden

  Naar deze man luisteren is toch heerlijk beter dan Rutte…

 45. Walther von der Vogelweide

  Walther von der Vogelweide

  Maand geleden

  Geert's kompaan, de laatste roofridder van Limburg, bood zijn eigen partner tegen haar wil aan anderen aan en heeft dus een fractiemedewerker aangerand. Wie is hier het tuig? Bovendien verdraait Wilders het artikel: Arib heeft de laatste roofridder van Limburg slechts verzocht alleen maar bij stemmingen in de kamer aanwezig te zijn....

 46. zorg helden

  zorg helden

  Maand geleden

  Mm Wilders wat moet ik zeggen"Veel beloven niets kunnen nakomen" De vriend van poetin:

 47. Erin Mavournin

  Erin Mavournin

  Maand geleden

  Geert Wilders best politician ever !

 48. NeedForSpeedBadBoyz

  NeedForSpeedBadBoyz

  Maand geleden

  geert wilders heeft gewoon gelijk

 49. football clips

  football clips

  Maand geleden

  een van de grootste bewijzen dat de islam de enige ware religie is, is het feit dat de koran na 1400 jaar nog steeds onveranderd is. aangezien de meeste van jullie geen moslim zijn, wil ik iedereen uitdagen om enige vorm van verandering of verloren deel in de koran te presenteren.

 50. Herman Jansen

  Herman Jansen

  Maand geleden

  Hij heeft gewoon gelijk die linkse ingedoctineerde kladblok vervuilers zijn geen knip voor de neus waard.

 51. MADRETTOR010

  MADRETTOR010

  Maand geleden

  WILDERS VOOR PRESIDENT💪🏻❤️

 52. Ardi

  Ardi

  Maand geleden

  Hoo, Staal.. Niet kijken.. ellendig mannetje.

 53. Gravity Skeptic

  Gravity Skeptic

  Maand geleden

  Google eens op 'Wilders Nazi'! Dan zie je direct hoe vaak en wie Wilders allemaal voor 'Nazi' hebben uitgemaakt. Schokkend!

 54. Peter v. Z

  Peter v. Z

  Maand geleden

  Hulde voor Geert 🙏🏻 Hij heeft in géén enkele zin opgeroepen tot geweld, dan wel aanzetten tot. Zeker ook hulde om te zien dat dhr. Staal het heel goed duidt, vrijheid van meningsuiting is een groot goed voor de journalistiek zo ook voor politici👍🏻‼

  • van0tot100

   van0tot100

   Maand geleden

   @Peter v. Z Het zijn wel clowns, maar die doen dat ook niet.

  • Peter v. Z

   Peter v. Z

   Maand geleden

   @van0tot100 verdiep je maar in Denk of Nida ........ daarna praten we verder.

  • van0tot100

   van0tot100

   Maand geleden

   Wat wil je daar mee zeggen? Oproepen tot geweld doet geen enkele Nederlandse politicus.

 55. g mailen

  g mailen

  Maand geleden

  Stel dat we Wilders niet hadden. Deze man houdt de moraal van Nederland hoog. Verzet je tegen aanvallen op onze natie.

 56. jan ludwig

  jan ludwig

  Maand geleden

  Tyfus kinkse media weg ermee

 57. ilse

  ilse

  Maand geleden

  Over baudet werd gezegt dat hij antisemitische uitspraken had gedaan.. Wat hij heeft gezegt is...als tegen SOROS zijn ..antisemitisme is...DAN zijn de meeste van mijn vrienden antisemieten !! Dat je tegen iemand bent( door dingen die ze doen) die ook joods is...betekend nog niet dat je tegen alle joden bent!! En zo word alles verdraaid....door die journalisten...en zovéél mensen trappen erin!! Drama verkoopt!! En een " ze leven nog lang en gelukkig verhaal" niet!! Dus ja...ben het met zijn uitspraak eens!! En tot slot nog een uitspraak van malcolm x The media is the most powerfull entity on earth They have the power to make the innocent look guilty...and the guilty look innocent!!

 58. HARM REGTOP

  HARM REGTOP

  Maand geleden

  TOP GEERR WILDERS

 59. Claudi Verhoeven

  Claudi Verhoeven

  Maand geleden

  Geert wij houden van je

 60. Chicco

  Chicco

  Maand geleden

  Na Pim altijd op Wilders gestemd, laatste keer op Haga maar die is gewoon schuldig aan kiezersbedrog in mijn ogen. Nu blijf ik Wilders trouw.

  • GCH

   GCH

   Maand geleden

   @Inferi0r Iedereen haalt zijn informatie uit media. Dan kunnen journalisten nog steeds tuig zijn. En dat hij een tweetje stuurt zorgt alleen voor een afleiding omdat er overdreven met nep verontwaardiging gereageerd wordt. Het is te verwachten dat Wilders een slechte mening heeft over journalisten. Wanneer hij dat expliciet aangeeft is dat geen rede om te zeggen dat hij afleidt. En een link leggen tussen Wilders en andere mensen is van nul belang. Als journalisten tuig zijn zijn ze tuig. Als ze dat niet zijn dan niet.

  • Inferi0r

   Inferi0r

   Maand geleden

   Dat jij in zo'n opzichtig trucje trapt zegt vooral veel over jou. Geert citeert uit elk mogelijke krant als er iets bij D66 of VVD gebeurd, nu gaat een partijgenoot van hem mogelijk in de fout en wat doet hij: aandacht afleiden door zelfs iets lelijks te roepen Verder vinden Poetin, Trump, Orban en Erdogan ook journalisten tuig van de richel, uitzonderingen daargelaten.

 61. sam janssen

  sam janssen

  Maand geleden

  vaak komt het goede en slechte van amerika over waaien.daar zijn de linkse zo gek dat het gevaarlijk is en dan zeg ik het heel voorzichtig.kan een hele lijst maken maar een ding je moet het zien om te geloven drag queens die een lapdance doen op school bij kinderen van 5/6 jaar en vul zelf maar in wat ze daar van moeten leren juigende en klappende ouders op de achter grond en de kinderen met verbazende blikken in hun ogen.en een hoop brain wash teveel om op te schrijven.zoek het op op bitchut youtube is zijn eigen graf aan het graven je mag zelfs de waarheid niet meer zeggen in een filmpje.we leven in 1930 en de meesten slapen of hebben het druk en die gasten die woke zijn pffff sukkels alles op gevoel en emotie zo ik stop

 62. Mike Aartje

  Mike Aartje

  Maand geleden

  Bewijs dan dat het niet zo is.........je daden/woorden en ook an je aanhang zegt genoeg!!!! Als ik iets zeg of een partij begint en KKK lieden steunen mij........ Als ik genoemd wordt in manifesten van racisten KKK aanbidders die aanslagen plegen........... Dus STFU.....je bent het!! Je oogst war je zaait!!!!!!

 63. The family Pondman

  The family Pondman

  Maand geleden

  Als je lastig wordt gevallen door hitsige vrouwen en zou je aangifte doen word je uitgelachen, wanneer gaan we weer normaal doen, een knipoog is al fout, maar doe je het niet als het wordt verwacht, is het ook niet goed!

 64. Diego Rens

  Diego Rens

  Maand geleden

  Goed gesproken

 65. Lin Schreiner

  Lin Schreiner

  Maand geleden

  Wat een duidelijk verhaal kunnen we hem niet ruilen met rutte zitten we niet meer met kromme tenen te luisteren

 66. bart a

  bart a

  Maand geleden

  Het internationaal socialisme =VN politiek wordt aangehangen door vele journalisten . De VN punten'; gelijkheid /racisme en antisemitisme /klimaat/migratie . (Durban Pact 2001 VN , Parijs Pact 2015 VN , Pact Marrakesh 2018 VN etc ) De journalistiek verwordt daarmee tot politiek activisme die andere visies smoort met de VN waarheid in pacht. Het internationaal socialisme ziet "wit extreem rechts " als de grootste vijand die moet worden bestreden , een vrijheidsstrijd. Wit extreem rechts =racisme en antisemitisme. Het is een gevaarlijk gedachtevirus dat rechtstreeks lijdt tot de volgende genocide/holocaust door de Europeaan, aldus de overtuigde internationaal socialist. Emeritus prof. aan de Universiteit van Utrecht, Gloria Wekker stelt ; het zit in het witte DNA. Nationaal socialisme is dat rechts ?

 67. Torrenaxe

  Torrenaxe

  Maand geleden

  Stropdas

 68. tcdd f

  tcdd f

  Maand geleden

  Eindelijk een journalist die Geert laat uitpraten

  • Johan van der Meulen

   Johan van der Meulen

   Maand geleden

   @Gravity Skeptic Wilders is onze Leider, hem loont niet guldener sold dat van de hemelse tro-onen voor zijne voe-oeten rolt. Als het alarm wordt geblazen, rukken wij uit in de nacht, ginds waar de sterren nog stra-alen, is het de strijd die ons wacht. Eens waren wij communisten, vakbond, marxist, F.N.V., nu zijn wij nationalisten, marsjeren met Geert Wilders mee. Diets onze vloeren en ouwen, ras stroomt de Rijn weder vrij, breken de vij'nden de klau-auwen, Wilders is immer daarbij. Wilders, Wilders voor allen, Neerlands onstref'lijke held, Wilders is nimmer geva-allen, Wilders is nimmer geveld. Melodie: Brüder zur Sonne, zur Freiheit.

  • Johan van der Meulen

   Johan van der Meulen

   Maand geleden

   @Gravity Skeptic Er bestaat nog een andere reden voor een stem op Wilders: het linkse weekblad De Groene Amsterdammer ontvangt subsidie van de regering. Het is een schone taak voor Wilders om een einde te maken aan deze verkwisting van overheidsgelden aan een rotblad dat zeer populair is bij de linkse chickemia. Weer een andere reden om de stem op Wilders uit te brengen is ontwikkelingshulp. aan deze onzin moeten wij paal en perk stellen.

  • Gravity Skeptic

   Gravity Skeptic

   Maand geleden

   @Johan van der Meulen Nwah. Ik denk het niet. Als er geen immigranten meer zijn, dan is er geen reden meer om op WIlders te stemmen. Dus dat is het laatste wat hij wil.

  • Johan van der Meulen

   Johan van der Meulen

   Maand geleden

   @Gravity Skeptic Hij wil een definitieve en alomvattende oplossing van het vreemdelingenvraagstuk. N.S.B.-er is een groot compliment.

  • Gravity Skeptic

   Gravity Skeptic

   Maand geleden

   @Mathieu van Leeuwen Wilders en oplossingen? Das ook een probleem met Wilders: Hij wil niks oplossen. Daarom heeft hij in 20 jaar niks opgelost.

 69. Chappele Davee

  Chappele Davee

  Maand geleden

  Wilders: Willen jullie in Den Haag en de rest van NL meer of minder Marokkanen Wilders: we willen een hoofddoekjes belasting invoeren, een kopvoddentax. De vervuiler betaalt Wilders: dE mEdIa ZeGt DaT wIj RaCiStEn ZiJn, MaAr DaT zIjN wIj NiEt. Ben ik nou gek of is deze man gewoon ziek in zijn hoofd.

 70. mensen zijn van mensen

  mensen zijn van mensen

  Maand geleden

  We sturen ze allemaal terug naar media land, ze horen hier niet.🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁😘😘😘

 71. mensen zijn van mensen

  mensen zijn van mensen

  Maand geleden

  Huisarest stijgt naar zijn hoofd

 72. Henk Oosterink

  Henk Oosterink

  Maand geleden

  Daar is hij weer, gekke Geert.

 73. alphatrion100

  alphatrion100

  Maand geleden

  Dion Graus. DAT is pas TUIG!

 74. nvt

  nvt

  Maand geleden

  Wat was die duitse uitspraak nu?

  • Super Liegebeest

   Super Liegebeest

   Maand geleden

   Sweinhund oder achtung aufmachen. Sie habben mijn fahrrad geklaut

  • FreakyPowerman

   FreakyPowerman

   Maand geleden

   Wat van elkaar houd , dat plaagt elkaar. Was sich liebt das neckt sich: neckt= plaagen door grappen te maken, te spotten, plagende opmerkingen, toespelingen of iets dergelijks., grappen maken met iemand

 75. engin aras

  engin aras

  Maand geleden

  Heeft dhr wilders goed gedaan want de hele media gebeuren in nederland is 1 grote leugen jullie zijn moderne gedoogd terroristen

 76. Med Bovy

  Med Bovy

  Maand geleden

  Ga huilen jij baby zionist

 77. guus van Es

  guus van Es

  Maand geleden

  Leuke media reactie Wilders, maar u bent ook gewoon een puppet van de kliek en wilt ook helemaal niet regeren, om als Ayan partner steeds blijven stoken en achter de gordijnen de Joodse agenda helpt tot stand te brengen.

  • GCH

   GCH

   Maand geleden

   Liever de niet bestaande joodse agenda van Wilders dan wat jij te bieden hebt.

 78. Morad El jattari

  Morad El jattari

  Maand geleden

  2de volk eerst

 79. I A

  I A

  Maand geleden

  Fuck Wilders man niet meer relevant moet met pensioen hij is niet meer interessant al 20 jaar zegt ie hetzelfde en nog steeds geloven mensen echt dat hij wat kan veranderen donder toch een straal op

 80. Byron NL

  Byron NL

  Maand geleden

  Geert🔥🔥🔥

 81. Christiane Driesen

  Christiane Driesen

  Maand geleden

  Ok

  • kemi

   kemi

   Maand geleden

   Ok

 82. Miki van Duyn

  Miki van Duyn

  Maand geleden

  ach...de jankerd moet weer olie op het vuur gooien... behalve als de journalist het met zijn onzin eens is...

 83. Prince Tech

  Prince Tech

  Maand geleden

  Wilders is een hond, hij blaft maar, maar valt nooit aan!

 84. Alfred Bos

  Alfred Bos

  Maand geleden

  geweldig Geert ,respect

 85. Ruud Gommers

  Ruud Gommers

  Maand geleden

  Waarom start hij geen intern onderzoek als hij het onacceptabel vind dat vrouwen lastig gevallen worden?

  • van0tot100

   van0tot100

   Maand geleden

   Ik ben het eens, en denk eigenlijk dat Graus het wel gedaan heeft. Maar als niemand zich meldt of aangifte doet, kan de PVV ook weinig doen.

 86. il bz

  il bz

  Maand geleden

  Hoe is het mogelijk dat hij Graus verdedigt? Ik denk dat het nu echt klaar is met de partij PVV; binnen 10 jaar kunnen ze die partij opdoeken!

 87. A.A

  A.A

  Maand geleden

  De belediger voelt zich beledigt 😁😁😁

 88. T A

  T A

  Maand geleden

  Tuig van de richel is nog veel te zacht uitgedrukt. Het zijn de grootste smeerlappen, viezerikken, vaak de schuldige aan opruiing, mensen tregen elkaar opstoken, uitlokkers enz enz.. Ze likkebaarden naar de linkse smeerlappen. Ze hebben al honderden mensen de dood ingejaagd. Een voorbeeldje slechts. Prinses Diana.

 89. mieke jilesen

  mieke jilesen

  Maand geleden

  Geert ik ben niet boos ik vind dat je gelijk hebt

 90. pluijm2

  pluijm2

  Maand geleden

  Heel goed heer Wilders. Het merendeel van de journalisten nemen het niet zo nauw met de waarheid en pushen de linkse agenda op zo een overduidelijke manier dat hiet gewoon lachwekkend zou zijn als het niet zo verschrikkelijk was. De pers hoort de politiek ter verantwoording te roepen i.p.v. ze de kont te likken en naar de mond te praten.

 91. Gorgo Gorgo

  Gorgo Gorgo

  Maand geleden

  Een racist ben je wel Geert dat weet iedereen

  • Dittmann Rudolf Röhr

   Dittmann Rudolf Röhr

   Maand geleden

   Hij is half Chinees en half Joods.

 92. Coen van der Linden

  Coen van der Linden

  Maand geleden

  Me dunkt! In een goed debat komen alle mensen aan het woord, ook diegene die een realistische mening hebben, niet enkel de progressieve, of regressieve meningen.

 93. Maitreya Noot

  Maitreya Noot

  Maand geleden

  Hij zou een baard moeten nemen.

 94. Mac Shebly

  Mac Shebly

  Maand geleden

  Hij heeft dit keer een zware drol gedraaid.

  • Mac Shebly

   Mac Shebly

   Maand geleden

   @Mercenary Zo te zien en te horen heb je veel ervaring in poep eten terrorist.

  • Mercenary

   Mercenary

   Maand geleden

   In jouw bek ja, en je vond het ook nog lekker. 💩🕋🐷

 95. David Payendeh

  David Payendeh

  Maand geleden

  Ik en een groep Iraanse vrienden die in Nederland wonen en zijn ontsnapt uit het helse islamitische regime in Iran wensen de heer Geert Wilder een goede gezondheid en overwinning bij het bereiken van zijn doelen.

  • Brahim Fadel

   Brahim Fadel

   Maand geleden

   Ok.israel troll ,je schrijft bijna alles correct behalve geer.

  • Humble Servant

   Humble Servant

   Maand geleden

   U weet hoe het eruit ziet, dus u herkent het natuurlijk meteen. ;)

  • Daan Essers

   Daan Essers

   Maand geleden

   @Jermaine Beetstra Haha dus jij denkt dat Israel de VS het VK China en Rusland geen geopolitieke spelletjes spellen om hun eigen belangen te behartigen? Dat is redelijk naïef, want dat is nou eenmaal hoe de wereld werkt.

  • Stef ter Braak

   Stef ter Braak

   Maand geleden

   Begin altijd met.. ".... en ik" ("ik" komt als laatst) *Einde gratis Nederlandse les*

  • Brahim Fadel

   Brahim Fadel

   Maand geleden

   @jgm de wilde Troep over schuttingen gooien en ruzie maken met de buren klinkt oerHollands,volgens mij zijn ze goed ingeburgerd

 96. Johan van der heijden

  Johan van der heijden

  Maand geleden

  Pracht kerel met moed die heer Wilders. Verloedering in de pers is verschrikkelijk.

  • Moha Zihmi

   Moha Zihmi

   Maand geleden

   @Johan van der heijden mag jij of iemand in Nederland de holocaust ontkennen? Waar is je vrijheid van meningsuiting? Of over jodendom of over joden spreken, gelijk antisemiet stempel krijgen. Vrijheid van meningsuiting eindigt aan de grens van belediging. Wat Wilders doet is mensen beledigen en groepen wegzetten, heeft niks met meningsuiting te maken. Hij bestaat politiek gezien alleen omdat hij moslim provoceert. We hoeven het niet eens met elkaar te zijn, dat is het mooie aan verschillende meningen. Je mening uiten is prima, helemaal voor. Mensen wegzetten of beledigen is niet ok.

  • Johan van der heijden

   Johan van der heijden

   Maand geleden

   Moha Zihmi . In een vrij land mogen mensen hun mening uiten. Wat jij zegt mond houden over een onderwerp. Zijn er nog meer onderwerpen waar het verboden is om over te spreken. Ik denk dat jij de grens van de vrijheid overschrijd. Heeft ooit hier iemand jou verboden je mening te uiten ? Je kunt het met de zienswijze van heer Wilders eens of oneens zijn. Maar omdat jij het bent er direct gevolgen aan te verbinden gaat wel ver.

  • Moha Zihmi

   Moha Zihmi

   Maand geleden

   @Johan van der heijden Ik zal een goed woord doen voor de heer Wilders. Wil je ook aan hem dan ook vertellen of hij zijn bek houdt over de Islam, anders kan ik weinig voor Wildje doen. Het is altijd onderhandelen, geven en nemen.

  • Johan van der heijden

   Johan van der heijden

   Maand geleden

   Moet heer Wilders zich dan laten bedreigen.?Hier gaat de discussie niet over. Misschien zou je is met de bedreigers van heer Wilders kunnen praten dan kan de beveiliging stoppen. De bedreigers zijn de oorzaak van de kosten. Niet heer Wilders

  • Moha Zihmi

   Moha Zihmi

   Maand geleden

   Die Wilders is gewoon een ander bloedzuiger die onze uit bloed en tranen verdiende geld wordt uitgegeven aan beveiliging.

 97. Dutchviper

  Dutchviper

  Maand geleden

  De helft van de PVV is crimineel, maar daar heeft ons Geertje het nooit over. Om maar te zwijgen van 'fulltime vrouwtjesmepper' Dion Graus...

 98. Dann Rutte

  Dann Rutte

  Maand geleden

  De media...zoooo slecht

 99. The Path of Eudaimonia

  The Path of Eudaimonia

  Maand geleden

  Om heel eerlijk te zijn vind Wilders de laatste tijd een van de meest redelijke personen in de politiek. Een iets genuanceerder beeld uitdragen over de Islam en specifieke bevolkingsgroepen, en het kan niet meer stuk.

 100. Bert VS bospoort

  Bert VS bospoort

  Maand geleden

  Wilders de echte o.g

Volgende